Zor oldu ama iyi ki oldu kızıma kavuştum 💕😘 40+6 haftalıkken geldi kızım , doktor kontorlum vardı o günü de doktor alttan muayene yaptı günün gelmiş dedi ama acilmam yoktu nst de sancı falan da çıkmadı hiç neyse doktor ilişkiye gir ya da meme ucunu uyar dedi sancin başlasın dedi . O akşam eşimle ilişkiye girdik sabah kanamam oldu hastaneye gittik açılman yok sancım yok doktor dediki sancin olursa suyun gelirse gel açılman yok neyse eve gittik gece sancim başladı böyle hafiften sonra çoğalmaya başladı gece 3 de eşimi kaldırdım hastaneye gittik . Ama yine acilmam yoktu 2 saat kadar yürüdüm tekrar doktorun yanına gittim çok az di acilmam ama sancidan duramıyorum neyse yatisin yapıldı sancı çekiyorum doktorlar gidip gelip bakıyorlar cuma gecesi 12 de başlayan sancılarım cumartesi gecesi 2 ye kadar artık dayancak gucum kalmamıştı doktorlar gitti geldi en son acilmam 4cm doktor muayene ederken suyum geldi yatakta kivranmaya devam ediyorum bı anda gelip acil sezaryene aldılar bebeğin kalp atışları yavaşladığı için çok acı çektim çok zorlandım 4cm açılmaya sezaryene aldılar orda ilk belden uyusturma yaptılar o an karnımda ki kesikleri resmen hissettim bağırmaya başladım galiba uyusturamadilae çünkü çok sancım vardi kendimi çok kasiyordum neyse sonra bayiltmislar beni gözlerimi açtım kızımın yanına goturuler kucağıma aldım sonunda uzun ver zorlu bı surecte kavuştuk o an yaşadığın bütün acıları unutuyosun ♥️ çok şükür kavuşturan Allah isteyen herkese nasip etsin