Aysegl1602 Kızlar merhaba ovulasyon testi kullanmak istiyorum marka önerirmisiniz. Bide ne şekilde kullanıcam bilgi verirseniz sevinirim
umutluanneadayi Aysegl1602 bir gebenin günlüğü Instagram dan alabilirsiniz canm ☺️hem Ebru abla ilgileniyor hemde bilgi veriyor çok iyi bir abla ☺️
Piraye2021 Aysegl1602 instagramdan @Birgebeningunlugu sayfasını takip etmeni öneririm. Ebru hanım hem bilgilendirici postlar atar, hem de kendilerine ait testleri var ki gerçekten çok hassas ordan almanı tavsiye ederim. Allah gönlüne göre versin 🙏🏻😊
Neslibt72 Aysegl1602 bende instagramda minnakkurabiyeler den almıştım . Oda ilgileniyor cevap veriyolar her soruya dönüş yapmıştı sağolsun. Zaten nasıl olduğunu çözdükten sonra çok bir şey sormamıştım çünkü kendinizde anlamaya başlıyorsunuz
Sgnn Ben trendyoldan almıştım canım certain markası. Adet bitiminden başlıyorsun. Her gün aynı saatte gebelik testi gibi yapıyorsun. Yapmadan önce çok fazla sıvı almamaya dikkat etmelisin
Cananyildiz Aysegl1602 laboquick marka tavsiye ederim n11 ve GittiGidiyor’da var Instagram’daki ovulasyon testlerine göre çok daha uygun instagramdakiler gereksiz pahalı hepsi aynı şeyi gösteriyor sonuçta