Iambet Sevgili anneler, gebelik sürecinde saç kestiren, boyatan oldu mu? Annem çok büyük tepki verdi canım sıkıldı. Öğretmenim sürekli insan içindeyim.
Halilarife Iambet Bn ikisinide yapmadım zaten saç boyamak zararlıymış kimyasal olduğu için ama saç kestirince bebeğin ömrü kısa olur fln diyorlar Bn pek inanmıyorum öyle şeylere ama yinede kestirmedim doğumdan sonra boyatacağım sadece 😊😊
busra5501 Iambet ben kestircem son ayda da bitkisel boya ile boyayacağım cnm kestirmekle ilgili hurafelere inanma
asuyalin Iambet boyatmadım kimyasal maddelerden dolayı. Bende boyatmayın sonra üzülürsünüz bir şey olursa, başkasına olmayacağı sizede olmayacağı anlamındaki gelmiyor.
birmavihikayesi Iambet ben şuan 38 haftalık hamileyim ve bugün boyatip kestirdim kuaförde çok da moralim yerine geldi yüzüm gözüm açıldı resmen Ve 3 aylıkken de boyayıp kestirmistim Sen nasıl istersen öyle yap kimseyi dinleme Zaten kuaförlerde çok zahmetli işlere kalkismiyorlar hamilelerde düz boya yapıyorlar genelde
Gizemin-minnakI @“Iambet” benim doktorum boyatma dedi. Açıkçası kimyasal olduğu için yaptırmadım . Ama kestirdim. Hurafe yani bu tamamen .