Kamumu Şubat 26 doğum görünüyor. Buradaki proğrama göre. 5 aylık olmuyorum ozaman 🤣😂 karışık anlamadım 🤣😂🤣🤣
ozgese-s Ay hesaplaması çok kafa karıştırıcı her yer farklı yazıyor bazıları 21 haftadan itibaren 5.ay oluyor diyor bazıları 18.haftada 5.aya girmiş oluyosunuz diyor kaç aylık olduk yahu bizz bende 20.haftaya giricem yarın 😂😂😂
Zeytinlimon Kamumu dr uma sordum haftadan 2 çıkarıp 4 e böleceksin dedi ay bulmak için.yani yumurtalamaya kadr olan 2 haftayı çıkartıyor hesaplarken aslında 20-2 18 hafta 4.5 ay yapıyor yani🥰
ozgese-s marbling10 Canım çok şükür gün saymayı biliyoruz kafa karıştıran kısım doktor sayfalarında ki ayrım bazıları 21.haftayı 5 aylık sayarken bazıları 18.haftadan 5.aylık sayıyorlar hangi sayfa doğru onu anlamaya çalışıyoruz yani gün sayısını 30 bölmeyi biliyorum ☺️
Ekinff marbling10 hamılelıkle 30 gün baz alınmıyor haftada 7günden değil 6 günden sayılıyor hesaplaması farklıdır.
blueberyy00 ozgese-s tamam 4. Ayı doldurduktan sonra 5. Ayında oluyorsun ama doldurmuş olmuyorsun 5 i gün alıyorsun 5. Aydan bende 13 haftalıkken sağlık ocağı doktoru kaç aylık dedi 13 haftalık dedim 4. Ayindasin peki dedi not aldı mesela tam 4 aylık olmadık ama 4 . Aydan gün alıyoruz
marbling10 onda da anlaşılacak bir şey yok. Bazıları ayı doldurunca sayıyor bazıları da ayın içine girince. Başkalarının fikirlerine ya da sitelerdeki bilgilere ihtiyacınız yok zaten 30 a bölmeyi biliyorsanız. ozgese-s
Melike Kamumu Annemiz, Blog yazımızdan bakarak, hafta hafta gebelik takibinizi yapabilirsiniz. Keyifli Forumlar 🌸💖 https://www.mutluanneleriz.com/2021/09/16/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/
ozgese-s blueberyy00 sağlıklı gelsinler de insan merak ediyor tabi bir de tecrübesiz olunca daha meraklı oluyorsun 😂🌷
ozgese-s marbling10 fikir almak istemiyorsak ya da sitelerde ki bilgilere ihtiyacımız olmasa burda bulunmazdık değil mi ☺️ Hepimiz birbirimize birşeyler sorup daha doğrusunu öğrenmeye çalışıyoruz ☺️
marbling10 ozgese-s tamam işte bende cevabı söylüyorum. Mesela ben 190 günlük gebeyim. 30 a bölünce 6,33 yapıyor. Soran olursa 6,5 aylık hamileyim derim.
blueberyy00 ozgese-s öyle oluyor evet bide hesap kitapla doluyor kafalar sağlıklı olsunlar da doğru zamanda gelirler inşallah zaten dünyaya Allah’ın izniyle 🌼
ozgese-s marbling10 kız dur boştan yere birbirimize sarcaz 😂😂😂 Anam he 4 aylık ha 5 aylık sağlıkla kucağımıza alalım da 🌹