Msl_ege Kimler kaç haftalık , nereden ? kaçıncı gebelik ? yaş kaç :) Ben 29 yaşındayım . 2. gebeliğim , 27 aylık bi oğlum var . 6 haftalık hamileyim Karşıyakadan katılıyorum :)
Merveelisa Msl_ege 25 yaşındayım ikinci gebeliğim 3 yaşında kızım var 33+4 haftalık hamileyim Bornova’da oturuyorum 😊
nisaninannesi2 Msl_ege Merhaba, 31 yaşındayım. 7 buçuk yaşında kızım var. Şuan 21+2 haftalık hamileyim. Oğlum olacak. Gaziemir’de oturuyorum☺️
Ebru58 28 yaşındayım 2buçuk yaşında oğlum var 29 haftalık hamileyim kızım olacak Allah nasip ederse Karabağlarda oturuyorum
Gul1903 Bende 24 yaşındayım bir oğlum var 15 aylık ve ikinciye hamileyim oda şuan 9 haftalık karabağlarda oturuyorum 😇
hilalsahin35 Msl_ege ben Mavi Deniz Tıp Merkezine gidiyorum Buca Kadın Dogum Hastanesine gittim doktordan memnun kalmadım özele gitmeye başladım
Aminella Merhaba 26 yaşındayım 1 kızım.var 5 yaşında ikizlere hamileyim şimdi 22 haftalık karabaglarda oturuyorum 🥰
Basakaya Aminella merhabalar bende ikiz bebeklere hamileyim nasıl geçiyor başlarda kanama vs oldu mu benim çok sıkıntılı geçiyor 8 haftalıklar suan tek yumurta
burcunlu Msl_ege selamlar 32 yasindayim kucagima ilk alacagim minigim olacak ins 26+5 haftaligim bende Karsiyakada oturuyorum😊
AdenEva 23 yaşındayım 20 haftalığız 🙊😇 yeşilyurtta oturuyorum egepol hastanesine gidiyorum dr bülent beye