Hafizebdk Emiemi uleKurbanKazan benim ki daha küçük 24 haftalık 😍😍😍 sizin az kalmış maşallah maşallah
uleKurbanKazan Hafizebdk göz açıp kapamışsın 30 olmuş ondan sonrası ilerlemiyor sanki 😄 hangi doktora gidiyorsunuz cinsiyetiniz ne ☺️
uleKurbanKazan Hafizebdk maşallah 👼🏼 Biz erkek bekliyoruz medstar topçular Nilsem Eraslan doktorumuz girdik son düzlüğe sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🙏
Kelebek29 Antalya figen demire gidiyorum 33+2 doğumu hep memorial de istemiştim ama medstar topçularsa yapıcam sanırım..
uleKurbanKazan Kelebek29 aynı zamanlardayız hayırlı doğumlar doktorunuzun anlaşmalı olduğu hastahane mi medstar seçme şansınız yok mu Figen Demir özel polikliniği var sanırım
Kelebek29 uleKurbanKazan evet özel. Hangi hastaneyi istersen orda yaptırırım dedi fakt memorial da eşler doğuma alınmıyor ciddi ebe eksiği var. Medstar da eş alınıyor ve ebeleri çok tatlı şuanda o nedenle medstar
uleKurbanKazan Kelebek29 çok enteresan memorial gibi bir hastahanenin bu konuda sorunlu olması eş yanımızda olamıcaksa devlet hastahanesinde doğururuz hayırlısı olsun sizin için☺️
Kelebek29 uleKurbanKazan hemde 2 yıldır almıyormuş... giden bir iki kişide çok memnun değildi az önce karşı komşumda doğuma gitti bakalım 😊😊😉 şu günler sağ salim bir geçse