ilkgozagrimhavinim 35 haftalık hamileyim. Bugün ciğer geliştirici iğne vuruldum 1 doz. Yarın aynı saatte 2.dpzu yapıcaklar. İğneden beri bebeğim fazla hareketli. Normal midir?
Minikpanda6 ilkgozagrimhavinim bunu doktor kendisi mi oneriyir neye göre yapiliyor bilgi verir misiniz
Seydadilek26 ilkgozagrimhavinim hareketinin artması yada azalması görülen en sık yan etkilerinden canım endişe etme
ilkgozagrimhavinim Burcu-112 bebeğimin 32.haftadan beri gelişimi yavaş. Hatta 2 hafta durdu son hafta biraz kilo aldı. Küçük gidiyoruz yani. Erken alabiliriz dedi doktorum gelişme geriliği 3 hafta çünkü. Oyüzden vurulmamı istedi
RuveydaYasin Minikpanda6 erken gelmeye kalkan bebişler için benim ki 32. Haftada gelmeye kalktı bende yedim 2 defa çiğer geliştirici önlem amaçlı
ilkgozagrimhavinim Minikpanda6 evet canım. Doktorun bebekte erken doğum riski görürse kendisi istek yapıyor hastanede yaptırıyorsunuz
Hilal-_19 ilkgozagrimhavinim bende 4 doz oldum 2 doz oldum 2 dozuda 24 saat sonra oldum hareketleri biraz yavaslamıstı 33 haftalıkken oldum suan 36 haftalıgız 38 de sezaryenle dogum olaacak dogumdan 2 gün önce tek doz ciğer geliştirici yapılcak tekrar
Feyzabeyoglu ilkgozagrimhavinim 27. Haftada bende iki tane bu iğneden vuruldum. Ama benim bebeğim tam tersi hareketleri yavaslamisti Doktora sorduğumda yavaşlatır demişti
ilkgozagrimhavinim Seydadilek26 teşekkür edeeim canım. Azalsa endişe ediyoruz, artsa endişe ediyoruz nolcak bu halimiz😊
Seydadilek26 ilkgozagrimhavinim Benim ilk dozda aşırı artmıştı ikinci dozda sadece bir kere hissetmiştim hareketini doktorum genellikle hareket azalır zaten demişti içini ferah tut sen 🥰
ilkgozagrimhavinim Hilal-_19 aslında 38.hafta ciğer gelişimi açısından ideal değil mi. Neden tekrar iğne yapma kararı verdi doktorunuz? Gelişimi mi geri?
Hilal-_19 ilkgozagrimhavinim evet 3 hafta geri 36 ama 33 de görünüyor kilosuda düşük 2 doktor takip ediyor biri kadın dogumcum biri perinatolog
ilkgozagrimhavinim Hilal-_19 benimde öyle ya. 35 olduk ama 32 haftalık gelişimi geri. Perinatolog iğneyi uygun gördü ondan yaptırdım.
Hilal-_19 ilkgozagrimhavinim bizde 33 de yapmıstık bugun perinatolog gördü yine 38de alalım dedi 2 gün önceden tekrar yapalım ciğer geliştirici dedi bakalım hayırlısı olsun ne yesem ne yapsam kilo almıyo bebek ya
ilkgozagrimhavinim Hilal-_19 malesef oluyormuş bazen öyle. Bende bugün perinatologla görüştüm. Çok yüksek ihtimalle yapısal dedi🤷🏼♀️ napalım sağlıklı olsunlarda.. Hayırlısıyla inşallah