Jdjdjdjk Kızlar dün bebeğimin hareketlerinde azalma hissettiğim için nst’ye bağlandım, şükür kalp atışlarında hiç bi sorun yoktu sancıda yok zaten 29+5im ama 1 2 gün öncesinde daha hareketliydi anlamıyorum amniyon sıvısı sıkıntımız da yoktu bizim
Deniz59 Jdjdjdjk 38 haftalık olduk bizdede azalma var doktor normal olduğunu söyledi artık yeri daraldı gündüz mesela 1 defa falan hareket etti şimdi daha yeni yeni oynamaya başladı
rengarenkduduv Bunu geçenlerde birinin postunda da okumuştum ama 28 haftadan sonra kendileri büyüyüp yerleri daraldığı için hareket kısıtlaması olurmuş. Ama giderek çok iyi yapmışsınız en azından içiniz rahat etmiştir.
Jdjdjdjk rengarenkduduv evet tabi içim rahat etti ama ben dediğiniz gibi kendi kendime şöyle düşünüyorum karnım küçük gibi bebek büyüdü kaburgalarıma da baskı yapıyor acaba karın içi küçükmü geliyor diye
Merveelisa Jdjdjdjk Benmde kaburgalarima çok baskı yapıyor 28 den beri flan o zamanlar doktora söylemiştim normal bunlar daha iyi günlerin demişti smdi 34+4 üm daha da şiddetlendi hareketleri de azaldı az ama şiddetli oluyo artk
rengarenkduduv Jdjdjdjk tam tersi karnınız küçükse iç karnınız geniş olduğu içindir. Bende bakıldığında hiç 6 aylık hamile gibi durmuyorum bugün doktor kontrolünde sordum karın büyüklüğü tamamen kaan yapısı ile ahlakıdır kafanı takma dedi. Doktorunuz bir sorun yok diyorsa kafanızı takmayın lütfen.
Jdjdjdjk Merveelisa alıştığım bi hareket rutini vardı çok hareketliydi şimdi şaşırıyorum nst de sorun yoktu ama ben yine de takıyorum kafama
Merveelisa Jdjdjdjk benmde öyle aşırı hareketli oluyo sonra ertesi gün bakıyorum hareket yok korkuyorum tatlı flan yeyince hemen kendine geliyo 🤣