deutschetraum evlatkokusu0806 bebek yorganı, bebek havlusu, bebek kesesi, 2 li zıbın ve ağız mendili kaptım. Cok cabuk tükeniyor mesela çalışan kız yorgandan 2 tane geldi birini ben yeğenime aldım dedi diğerinide ben aldım zaten
Yamacin-Annesi evlatkokusu0806 bende gittim baktım yarin sabahtan satışta olucak ürünleri diziyolardi patik almak istiyorum baktim 7 tane gelmiş tek bitane pembe vardi yetişirsem ezilmeden patik battaniye alicam😂
Nur63 Yamacin-Annesi canım satmıyorlar mı peki ben de diziyorlardı alabilir miyim dedim alabilirsin dedi canım 🤗🤗
Serayyurtsever evlatkokusu0806 bizim burda da kimse bebek eşyalarına bakmıyor gelince. Garip. Ben rahat rahat alıyorum marketten alacağımı . Eğer biri beni ezmeye kalksın göbeğimle döverim onu😅😅😅
Civcivinannesiii evlatkokusu0806 ayyy bende bakip bakip duruyorum ama yuklememisler hala yaaa sadece küvet kova var🤣
Yamacin-Annesi Nur63 bugün vermiyorlarmış veremeyiz dediler hatta biri daha sordu yok dediler malesefki
Civcivinannesiii Sssssyyyy a101 in uygulamasi var canm online alisveris yapabiliyosun indir teline markete gitmene gerek kalmadan alirsin ordan