Ozgeanne ZeynepKara tabii ki ben aş ermeye fırsat vermeden soluğu kornişonda alıyorum 😂 ama bolca yıkıyorum malum tuzu fazla kaçırınca ödeme sebep olabiliyor 😦
Mercimekveannesi ZeynepKara bebeğinizin cinsiyeti bellimi bende acayip turşu yiyiyorum doktor bana %80 erkek dedi ama etraftakiler hep ekşi şeyler yedigim için kiz kiz diyip duruyor şu ye tatlıyı çıkar hakkiyi ye eksiyi çıkar ayşeyi felsefesi herkeste var malum 😁
MeryB Bende öyleydim fakat tansiyonumu çıkarıyor olmalı ki turşudan sonra baş ağrısından ölüyorum. Tavsiyem azar azar yiyin ☺
ZeynepKara Ozgeanne valla ben bi oturuşta ortaboy kavanoz kornişon bitirmişim ayıptır söylemesi şuan susuzluktan ölüyorum 😂
Ozgeanne ZeynepKara yemesi güzel ama sonrası biraz düşündürüyor hem susuzluk hem ödem 😀 aman dikkat dikkat azar azar ye sende 😊 sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 😇
ParamedikAnne Mercimekveannesi ben hamileliğimin ilk 4 ayında sadece turşu yedim o derece şu an 5.5 aylık oldu halen turşu yiyordum doktor ödem yapar yeme dedi bıraktım şimdi herkes bana kız olcak baksana dedi bende kız hissediyodum ama oğlum olcak nasipse pek ilgisi olmuyo yani onun😊