Hlmkrsln Gzm23 tatlım gaviskon iç bide yakan şeyleri birakicaz mecbur sarımsak cog soğan falan yakıyor bide baharatlı şeyler
Kumsal0920 Gzm23 sade soda iç canım ben öyle atlatıyorum yediklerim sanki bağırsağıma inmiyo hepsi midemde gibi sade soda hem faydalı hamilelikte hemde mide yanmana iyi gelir
fenperest Gzm23 dr um gaviscon kullanabilirsin dedi. Ben ancak dayanilmaz oldugunda kullaniyorum. Ama sut, yogurt gibi seylerle biraz bastirmayi deneyebilirsiniz. İse yaramazsa son care ilac olsun.
Ebrumslu Gzm23 bende gaviscon ve maden suyuyla rahatlıyorum özellikle sağ tarafına yatıldığında mide kapakçığı yakın olduğu için artıyor yanma sol tarafına ve biraz yastığını yüksek tutmaya bak ben öyle idare ediyorum
Gzm23 Hlmkrsln aynen zaten baharat kullanmıyorum çok yakıyor o kızartma da yakıyor ama yiyeceğim yemek sayısı sayılı pek iştahım yerinde değil gaviskon zararlı değil değil mi yani her bünyeye aynı olmuyor ya bazı ilaçlar ondan dedim
KUBRA3468 Hlmkrsln ben içtim bnde hiç ise yaramadi bide doktor iki şişe yazmış bı sisesi daha duruyor yaramayinca biraktim icmeyi
Gzm23 Kumsal0920 eşim de de mide yanması var o çok içiyordu soda bende deneyeceğim onu bakalım bu arada teşekkürler tavsiye için 😊🙏
Gzm23 fenperest aslında doktor bana da yazmış evde gaviskon var diye eşim bulantı ilacını almış gaviskonu almamış bana da söylemedi doktor yazdı diye heyecandan unutmuş bende yeni öğrendim bunu bulantı ilacını da zaten aşırı bulantı kusma olduğu zaman sadece bir hafta kullandım ilaca çok düşen biri değilim zaten bunu da meyve sebze hangisi iyi gelirse onunla bastırmak istiyorum ama çok çok aşırı yanar o zaman gaviskonu kullanırım
Ayseak Bende 39. Haftamdayım yanmam başından beri hiç bitmedi gaviscon iyi gelmedi bana renuduo diye başka bir şurup daha var o etki etti birde elma da iyi geliyor
Gzm23 Ayseak rennie duo yu doktor babama vermişti daha önce ona çok yaramıştı gaviskonu da doktor bana yazdı evde de var zaten kayınvalidemler kullanıyor çok aşırı kötü olursam gaviskon içebilirim
fenperest Gzm23 bugun yine mise yanmasindan fenalardayim bende. Turuncgiller baharatlarda kotu etkiliyomus. Bu arada gaviscon cok pahali degildi diye hatirliyorum. Dr yazmasa bile eczaneden alabilirsiniz. Ne yaptiysam gaviscon disinda gecmiyo
Withbaby Rennie kullanmaya başladım doktor günde 3 4 tane kullanabilirsin dedi gaviscondan daha etkili geldi bana
KUBRA3468 fenperest süt veya sarı leplebi dene canım çok iyi geliyor banada surup hiç işe yaramadı bı sisesi hala duruyor icmedim
Gzm23 Busraduragan canım babam kullanıyordu ona iyi gelmşti biliyorum onu ama hamilelikte kullanılır mı
diyetisyen-anne Gzm23 ilaç dışında leblebi, galeta, kraker (susamsız), çiğ badem ve nanesiz şekersiz klasik bir sakız çiğnemeyi deneyebilirsiniz
fatma1941 Bana tatlı elma ve maden suyu iyi geliyor hamileliğimin başından beri mide bulantısı ve mide yanmasıyla uğraşıyorum