Busra2013 Kız bebek hareketlerını hangı kasıkta ilk hıssetınız benımkı suan 19+2 ılk defa hıssetım sagda ust uste hıssetım ama genelde erkek sagda dıolar acaba doktor ywnlısmı gordu bebek erkekmı? Cevrem hala erkek dıo doktor kız dedıgı halde🥺
defneninannesi91 Busra2013 çevrenizi hiç duymayın takmayın bence hurafe onlar,beni gören de karnın erkeğee benziyo diyor ama kız kesin genetik test yaptık. Ben sol kasıkta hissettim kız bizimki
Kumsal0920 Busra2013 canım bu sağ sol olayı biraz hurefe benim kızım olacak baştan beri hep soldaydı doğuma 2 gün var hala soluma toplanıyo çocuk içerde nasıl rahat hissediyorsa öyle duruyo ben hep erkek hissettim doktor çıkıntı var erkeğe benziyo dedi ama kızım olacak 17 haftadan sonra cinsiyet netleşir detaylı ultrasona da girersin o zaman tam kesinleşir
35SD28 Busra2013 14. Hafta da kendi doktorum erkek dedi. Hep sağ kasığım ağrıdı ama arada solda da oldu. Başka doktor kız dedi. 17. Hafta da ilk kez solda hissettim. Covitim acil doktoru da kız dedi. Dünden beri solda hissediyorum. 17+5 yiz
Nzr06 Busra2013 benim bebeğimde sürekli solda vuruyor arada bir sağdan vuruyor ama kız dedi doktorum banada 20+6 günlüğüz
Busra2013 defneninannesi91 valla bana 12 de erkek 16 da %60 kız dedı kendı doktorum gecen gunlerde acıle gıtmem gerektı doktor ayrıntılı sekılde bu ıkı dudagı burası kılorıst fln dedı yanı acıldekı kadın doktoru ole dedı kadın gormese kılorıstı dudagı nasıl anlatsın demı pazartwsınkendı kontrolum var ınsallah net ogrenırım
Busra2013 Kumsal0920 hadı ınsallah ben kendımı kıza hazırladım pempıs kıyafetler aldım korkuyorum sımdıde pazartesı komtrolum var ınslh net ogrenırım
Busra2013 35SD28 valla pazartesıyı ıple cekıom benımde acıldekı doktor kız dedı kendı doktorum bakalım ne dıck
Kumsal0920 Busra2013 erken almışsın canım kıyafetleri keşke detaylıyı bekleseydin o zaman net öğrenilirdi ben 2 gün sonra doğum yapıcam hep karnımı gören hala erkek mi diye soruyo sen düşün 😂😂😂 çünkü sivri karnım ben bile acaba mı diye düşünüyorum ki her şeyi odası pembe😂
Busra2013 Kumsal0920 haha valls cnm doktor ole detaylı anlatınca su dudak dunduger dudak su klorost dıınce netır dedım
Zeynepty Benimde kızım olacak hayirlisiyla bende yeni yeni hareketlerini hissediyorum hepte sol tarafta oluyor
Kelebekkkkkk Zeynepty hareketlerini tam olarak ne şekilde hissediyorsunuz acaba. Bende 22 haftalığım emin olamıyorum hala
Busra2013 Kumsal0920 valla oyle anlatı am sagda hıssedıom ılk defs hıssetım bıde hareketı odur bence yanı bebektır demı
Kumsal0920 Busra2013 bebektir canım sessiz bi ortamda otur arada bi damar gibi falan atar takip et çok güzel hareket edince ilk hissettiğin anı unutamazsın sonra elin hep karnında olacak🥰