asliucy Reyhandemir38 yok cnm migde kapakcigi gevsiyo ve yemekler bagirsakta cok kaldigi icin oluyormuş benimde kotu oluyodu migdem cok yaniyo dedim doktor ilac verdi onu kullandigimdan beri olmuyor
Elifgoktug1 Reyhandemir38 bendeki eksime yanma hat safhadaydi oğlum kel doğdu diyebilirim 😁 doktor bebek büyüdükçe baskı yapıyor mideyi kucultuyor mide kapağından asit kacagi oluyor ondan oluyor demisti.. zaten oyle birsey olsa o yanmaya benim maymun falan dogurmam lazimdi😁😁😁
Reyhandemir38 asliucy Etrafimdaki herkes onu soyluyor yanmiyor midem kizin sacsizmi olacak diye bi baski ustumde 😒
Burcu4135 Sacla alakası yok. Öyle olsaydı benim kızım rapunzel gibi dogardı. 7.haftadan baslayıp doguma kadar midem eksidi. Reflü cıkmıstır sizde.
Reyhandemir38 Burcu4135 etraf baskisi insani sinir ediyor dalga gecer gibi yoksa sacsizmi olacak demeleri saglikli olsunda
Sermec27 Reyhandemir38 valla hiç mide yanması mide eksşimesi yaşamadım ama oğlum baya baya saçlı doğdu 🥰
UmutsuzPolyanna Reyhandemir38 saçsız olsun nolacak ki 🤭 sonuçta dişsiz de doğuyorlar sonra çıkıyor 😂😂
asliucy FundaCeylan razogen hemde sabah ac karnına iciyosun bitane küçücük bisey ama butun gun etkili