Kaderyas001 Kızlar ben ilk gebeligimi suyum azaldığı için zorunlu sezeryan oldum şimdi ikinciye hamileyim ve ikinci sezeryan daha zor geçiyor diyorlar sizce doğru mu ? İkinci sezeryan doğum daha mı zor olur ?
N-h-e123 Kaderyas001 bilmiyorum ama ssvd (yani sezeryan sonrası vajinal doğum ) destekleyen çok doktor var aklınızda bulunsun
Kamusbuglem Kaderyas001 benımde ikinci gebeliğim kız kardeşim kızı 1 bucuk yasındayken doğum yaptı sezeryanla hiç zorlanmadı aynı abla dedi :) korkma canım :)
dilaraakbulut Kaderyas001 ben gecen senne 21 eylul de kizima spinal sezeryan oldum biraz agrim oldu oda spinal takarken basim dondu midem bunaldi bide kanam olmadi icin karnima bastirdilar onu haricinde hersey guzel gecti bu 2 ekimde genel oldum bunda sanki oldum dirildim o kesilen yeri canli canli hissediyosun ayilirken
Elifdikel Kaderyas001 benim ikinci sezeryanim daha iyiydi ilki erken doğum acil genel anestezi ile oldu belki ondan zor gecmistir gebelik zehirlenmesi yasamistim ikinci planliydi spinal sezsryan oldum çok daha konforluydu benim için
Kaderyas001 N-h-e123 yani normal doğum mu yapıyorlar ama ilk gebeligimi yapalı 3 yıl oldu ben 5 yıl sonra diye biliyorum ama
Elifdikel Kaderyas001 bazı doktorlar 2 seneden sonra yaptırıyor Instagramda bununla ilgili takip ettigim bir doktor var ama ücretleri çok fazla oluyor maalesef
Meltem1991 Kaderyas001 rahimde yırtılma o anda su kaybedip bebegi kaybetme olasılığı oluyormuş olduğu zmanda sezeryan olunuyormus doktora öyle dedi bnde sezeryan olcak sanirm o riski almamak adina
Kaderyas001 Selinbati kız bilgi verirsin bize de sonrasında Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏❣️
Elifdikel Kaderyas001 evet bazı doktorlar bu işi yapıyor ama çoğu doktor risk almayıp direkt seseryan yapıyolar maliyeti yüksek olmasaydı bende denemek istemiştim