Busra2013 Kızlar cevremden duyuyorum erkekler sol kasıkta hareket eder dıyorlar doktor bana kız dedı ama bebegımı bugun solda ılk dega ust uste hıssetım erkekmı acaba doktor yanıldımı dıe korkuom
Annesininbitanesi1 Busra2013 benimki erkek bebek ilk günde sagdaydı hala sağdan vuruyor soldan çok nadirdir vurdugu
Busra2013 Minekorkmaz bencede alkası yok ama doktor kzı dedıgı halde ınsanlar o kdr net bır dılde erkek dıokı doktoru bırakıp onlara ınanıom ısvıcredeyım dıo alman doktorlar bılmez senınkı erkek
Busra2013 Marinora kıza hazırlsdım kendımı herkes hala erkek dııp durup doktor kzı dedı acıldekı dedı ama kendı doktorum degıl pazartesı kendı dktoruma gıtfm ınslh ofs kız der rahatlarım
Marinora Busra2013 Gönlünce olsun sağlıkla gelsin inşallah🙏 bence sen insanlara çok kulak asmamaya çalış kafan daha rahat olur, herkesin her konuda mutlaka fikri oluyor nedense😁
Busra2013 Elif_Demir26 hadı ınsallah kıza hazırladım kendımı doyasıyla yasayamıım sureklı erkek dııp duruolar doktoru bırakıp onlara ınanıom salak gıbı
Aycaaa571 Busra2013 benimki erkek saolsun sağ tarafımı iyi benimsedi 😄😄 bir yerleşiyor tam yerleşiyor