Kaderburr Yiyorum doymuyorum sürekli acıkıyorum Başlarda kilo alamamıştım hiç 68den 73 olmuşum 22+5 oldum Dün doktor çok kilo aldığımı söyledi, çok mu kilo almışım sizce ?
Nurcngel Kaderburr 28+2 haftalığım 56 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum canım bide beni düşün 🤣 seninki benimkinin yanında çok az 🤣 ama benim boyum 174
meldan Ummi bende sizin gibi aramizda bir hafta var cok almismiyiz ya doktor yavasla dedi cok yemek falanda yemiyorum
goncacan Nurcngel benimde boyum 177 22 haftada 8 kilo aldığım icin kafalari yemek üzereyim ilginc olmus sizin
selinnsell Senin haftana göre aldığın kilo çok normal bnce 6 kiloya kadar normAl kabul ediliyor bu haftada
Hatunnn Kaderburr yani bu haftaya kadar hic kilo almadiysaniz bundan sonra dikkatli olursaniz sorun olmaz 5 kilodan, ama bundan sonra dokkat ediceksiniz :)kilo almaktan cok sakincali olan bi anda kilo alinmasi
Derinnnn 19.haftaligim hiç kg almadım 23.25. Haftamdayım hiç kg almadım diyen arkadaşlar hiç canininizi sıkmayın son aylarda bi anda alıyorsunuz iştah bi açılıyor 25. Haftalardan sonra bi anda kg almış oluyorsunuz
Denizbetul Kaderburr canım emin ol yemeden de alınıyo o kilo benim yiyip içmem hâlâ aynı ne az nede fazla 20+2yim 60 ile hamile kaldım şuan 64 65 civarıyım