2inciannelik Umay21_ aramızda 4 gün var 🥰ama bana daha gün verilmedi ikinci gebeliğim ilki 38+5 de olmuştu . Bunda 38 inci haftam 5 kasım 🥰
kartanesi02 Miniktosbaa Yok yok korkma okadar kötü değil ben herşeyi yaşamak istedim genel anestezi bile olmadım o yüzden heyecandan biraz tansiyon yükseliyo ama bi iğneyle hallediyolar sadece ilk yürüyüş çok zordu başın dönüyo sanki dikişlerin açılacak gibi oluyo ama yürüdükçe açılıyosun ve ağrıların geçiyo doğum sonuçta normalde sezeryanda kolay olmuyor ama bebişini kucağına alınca o çektiklerin bi anda siliniyo Rabbim Her isteyene yaşamayı nasip etsin inşallah 😊
kartanesi02 Alyabebekk ben hiç beklemiyodum aslında sezeryan kararı alınınca normal doğum sancısı çekmiycem diye sevinmiştim ama malesef beklenmedik bi şekilde gelişti süreklide yatıyordum ağır bi işte yapmadım ama oldu 😄
Meleklerimmm3 İkizleri 37+4 doğurdum doktor 38 ortaları diyodu ama nst de sancılar tavan yapınca ertelemeden Doğuma aldı şimdi tek kızıma hamileyim 39 da doğum dedi doktorum 35+4 te yiz erken gelmezse inşallah Kasımın ikinci haftası doğum gözüküyor