Patito__ 12+3 de erkege benziyor demisti yarin tekrr gidip kontrol olacagiz daha bet soleyebilirim dedi dr
Duygu07 Betuell şuan 14 haftalık geçen hafta rahatsızlanınca acil başka doktora gittik o da gayet net bir şekilde söyledi kız dedi 😍
TubaSerinkaya EsraKaraku kızlar ben 22+6 yım benimki aralık son hafta ocak ilk hafta normal doğum olursa sizinki nasıl o tarihlere geliyor
matisse Cumartesi kontrolum var 13 hafta olmus olacak. Cinsiyetini benden cok babamiz merak ediyor. Oyle bir kiz sevdasi var ki umarim Allah gonlune gore verir saglikli bir cocugumuz olur diyorum. Bakalim doktorumuz soyleyecek mi🤔😍
Ozge1008 Meltosssss Cansuc Ben 13 haftalık gebeyim doğumum 3-4 mart denildi sizin nasıl şubat oluyor yahu😁
BurcuzcanAkgn Mscolak ben kan tahliliyle kesin cinsiyet öğreneceğim 10 günde çıkıyor 2 kontrolde de göstermedi bacak arasını
Miss Shnbetul benim 12.haftada belli oldu simdi 17.haftadayım kesin dedi doktorum gösterirse belli olur
SevgiTuracanlolu 15nci haftada öğrendim 19ncu haftada kesinleşti oğlumuz olacakmış 🙏🏽 Büyük ihtimalle benimle aynı gün doğum günü 😍 Şubat 12