Amsya bugun 12 haftalık olduk ama iki üç gündür belirtiler azaldı gece lavaboya kalkıyodum hep ama uc gündür falan kalkmiyorum diger belirtiler azaldi bu durum normalmi yaşayan var mi .birinci hamil3ligimde 10haftada kalbi durmuştu o yüzden endişeleniyorum
Ceyfer Amsya ara ara banada oluyo canim benimde bi onceki kalp atisi durmustu bende cok korkuyodum ama korkma dua et 3. Aya girmissin bende oyle yavas yavas azalicak zaten belirtiler :) Allah saglikla herkesin kucagina almayi nasip etsin 🙏🏻
Duygu07 Amsya Amsya tekrar hatırlatmış gibi olmak istemem ama kalbi durduğunda bir belirti olmuyor mu? Bir rahatsızlık kanama falan? Çünkü bende sizin gibiyim hiç belirti yok. Kafam karışıyor
Betuell Ceyfer aynı benimde önceki kalbi durdu rabbim sağlıkla kucağmıza versin en önemlisi clexan iğne kullanıyor musun
Sedahoca Mscolak bana da erkek dediler sonra kıza benziyor dediler siz nasıl emin oldunuz merak ettim 🤗
Sedahoca kızlar ben 13+3 üm 4 kere erkek dediler bir kere kıza benziyor dedi başka bir doktor kafam karıştı .Ama erkek diyen Prof %100 demişti 🤢 sizce bu çocuk kız mı erkek mi ?
Bskrt Sedahoca erkek dediyse penisi görmüştğr kıza dönmesi zor Ama kız deyip sonradan erkek olan cok oluyor
Deletedmom411 Ikili testimi 11+6 da yaptirdim dr cinsiyetini goremedim dedi suan 13+1 im tahmini dogum tarihi 7 subat :)
Sedahoca Bskrt erkek dedi 4 kere sonra kız dedi en son o da başka bir doktor 😞 bende zannetmiyorum hep erkek hissettim ama kararsız kaldım
Yeniievli Mscolak 13+5 teyim.önümüzdeki hafta gidicem inşallah öğrenirim cinsiyetini.sürekli belim agrıyor herkes erkek diyo ama bakalım😂
merveninminigi 21 şubat doğumumuz Allah nasip ederse 😊 bugün 11+1 iz ve cisiyetimizi öğrendik 😊 kızım oluyo 😊