tugbaninmucizesi Mscolak hayırlı ugurlu olsun insalah bende hemen öğrenirim ben 9+5 im ikili testte mi öğrendin canım 😊
Mscolak tugbaninmucizesi ikili test için hemde kontrol için gitmiştim ikili test yapan doktor söylemedi kendi doktorum söyledi canım 😇😇😇
serapinci EsraKaraku ocak sonu şubat başı dedim ben demekki benimde Ocak 21 ve buda ocak sonu oluyo dimi ama 😂 doktorum öyle demişti ilk başka bende öyle gidiyorum 😂 bi sakıncası yoktur inşallah 😂
TubaSerinkaya EsraKaraku kızlar ben 22+6 yım benimki aralık son hafta ocak ilk hafta normal doğum olursa sizinki nasıl o tarihlere geliyor
EsraKaraku serapinci pardon Ocak sonunu görmedim direk subat bası olarak kalmış aklımda kusura bakmayın ,ayrıca alay eder gibi yazmanız hiç hoş değil neyse rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
serapinci EsraKaraku yaaa yok canım gülelim diye öyle yaptım kusura bakma niye dalga geçeyim 😊 böyle güzel şeylerle dalga geçilir mi ya😍😍
Mscolak Cereninanir hadi hayırlısı İnsan cok merak ediyor 😊bende kız hissediyordum rüyalarımda en son ikiz bebek gördüm biri kız biri erkekti 😇
Svl Hamiss5 çok merak ediyordum öğrendiğim iyi oldu🤗ilk oğlumdada 15.haftamda pipisini göstermişti bize net belli oluyo aslında ozamanlar
Shnbetul Bnde 10+3 üm ve çok merak ediyorum herkesin 11 de belli olur mu acaba kontrolum 13.haftada o zmn belki belli olur mu ne dersiniz hanimlar😁
Miss Shnbetul benim 12.haftada belli oldu simdi 17.haftadayım kesin dedi doktorum gösterirse belli olur
Meltosssss Dün kontrolüm vardı 12+2 olduk bizde doktorum banada yüzde 90 erkek dedı. Sanırım 14 şubata denk geliyor doğumum 😍 Şubat ayı erkek ayı galiba. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻😊
Ozge1008 Meltosssss Cansuc Ben 13 haftalık gebeyim doğumum 3-4 mart denildi sizin nasıl şubat oluyor yahu😁
Meltosssss Svl bizimki bildiğin gösterdi canım bacak arasını doktor %90 erkek dedı ama önümüzdeki ay tam net belli olur.
Cansuc 11+1 olduk bizde doğumum 14 şubat dün gittik ama cinsiyet göstermedi bizimki salı günü ikili test olacak belki o zaman gösterir🙏🏻💕