Cnnhls Kızlar 33 haftalık hamileyim ama her an doğum olursa diye korkuyorum hep kac haftadan sonra doğarsa kuveze alınmıyor ne gibi sıkıntılar oluyor bilgisi olan anneler yazabilir mi ?
cinderella Cnnhls benim arkadaşımda 34 haftalık Doğum yaptı 1 ay küvezde kaldı bi arkadaşımda 33 haftalık yaptı 2 saat küvezde kaldı
CansuDemir Cnnhls şuan hastanedeyim sordum. Miadında yani zamanında doğum 37den sonra kabul ediliyormuş. 39-40 haftalıkta doğsa eğer bebeğin ciğer ve diğer hayati organ fonksiyonları yeterli değilse, kilosu 2500gr dan az ise, gene küveze girebiliyormuş.
Elaali Cnnhls 37 de doğum yaptım 9 gün kuvozde kaldı bu haftaya göre diilde bebeğin gelişimi ve en önemlisi ciğer gelişimine göredir.. bazıları 34 35 gibi doğum yapiyo kuvoze girmiyor ama ben 37 olmama rağmen girdi sans kısmet
Yelizcevik Canım 36 haftada bebeğin ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor kimi bebekte devam ettiği için 36 haftaya kadar küveze girebiliyor bebişler , 37 hafta normal Doğum sürecine giriyor 👍
Cnnhls Yelizcevik 35 haftalik doğan bebekler falan bazen alınmıyor diye duydum canım gelişimleri erken tamamlananlarda var sanirim
Slmkhrm Arkadaşım 34 te doğum yaptı ciger geliştirici iğne yapmislardi öncesinde bebek küvezde hiç kalmadi masallah
Cnnhls cinderella Bebekten bebeğe değişiyor demek canım bi de ciğer geliştirici iğnenin faydası oluyormus
Carsaflianne Benim ablam ikizlerini 35 haftalik yapti ciger gelistirici igne olmustu hic kuvezde kalmadilar cok sukur
Sunu 34. Haftada doğum yapmıştım, ciğer geliştirici falan hiç biri vurulmamıştı Doktorum bile yoğun bakımı ve küvezi hazırlatmıştı ama çok şükür oğlum hiç küvezde kalmadı. Hemen yanıma vermişlerdi beraber hastaneden çıktık