Feyzanurcoban58 Travel sistem bebek arabası alıp memnun kalan var mı acaba kullanış açısından iyi mi merak ediyorum. Bende alacağım fakat tereddüt ediyorum
smmamoms Feyzanurcoban58 elele allroad 2 aldım. Hem kuzenim hem arkadaşım kullanıyordu çok kaliteli ve manevraları çok güzel. Kimde görsem sordum memnun olmayan görmedim☺️
BusraUras Feyzanurcoban58 bizim bebek arabamız prego quantum travel sistem kullanışı sürüşü çok rahat sizin baktığınız modele çok benziyor.
Gunesim09 Feyzanurcoban58 kesinlikle baston bebek arabasi tercih et bence Çünkü travel sistem arabalar çok ağır ben memnun degilim suan kizim 11 aylik ve baston bebek arabasi almayi düşünüyorum kraft parma bebek arabasina bakabilirsin canim yeni doğan icinde uygun ve kullanisli bir araba😊
Feyzanurcoban58 Dilekcnkn bende bu ürüne bakıyorum bu modelden kullanan var mı https://ty.gl/7f5il72aa4
Feyzanurcoban58 Gunesim09 bu yönden de karar veremiyorum ama bebeğiniz sığmadığı için mi baston alacaksınız yoksa ağır olduğu için mi
Kerem_mom Kraft time x aldık 9 buçuk kilo imiş araba ve en hafif arabalardan , ben çok araştırarak aldım