Edafkrt Bingölde yaşıyorum detaylı ultrason olmam gerekiyor hangi hastanelerde yapılıyor acaba bilgi verirmisiniz
Lavinkumsal Edafkrt detaylı için fethi Hanay klinigini tavsiye ederim Anadolu hastanesi Sami güngör hoca var o da çok iyi ama ultrason cihazını pek iyi değil net görüntü vermiyor
Kardeleeen Edafkrt ben özel doğu Anadolu hastanesi Sami beye gitttim makinası gsyette güzel dün gittim daha detayli için çok ilgili çok memnun kaldım ben 🙏 hatta oğlusumun yüzünü çok net çekti🥰
Edanurkeles Edafkrt kesinlikle Sami güngör.150 TL muayene ücreti veriyorsunuz sadece baska bir ücret yok.Elazığ özel Doğu Anadolu hastanesi
gokturkefe Edafkrt araştırma hastanesinde perinatoloji uzmanında da yaptırabilirsiniz 200 TL gibi bi ücreti vardı
Edanurkeles Lavinkumsal ben Sami bey e gidiyorum gayet net ve cihazı çok iyi bebeğin yüzünü 20 haftalıkken verdi bize.Ayrıntılı ultrason a da çok güzel bakıyor
Edafkrt Kardeleeen merhaba canım direk randevumu alıyrouz oraya bilgi verebilir misiniz ne kadar yapılıyor
gokturkefe Edafkrt ben fethi hanayda yaptırdım hastası değildim detaylı için gittim kesinlikle önermiyorum ayrıca kalbi için tekrar 2. Kere gitmenizi gerekiyor ona bakmıyor aynı anda, farklı haftalarda bakıyor
Esrahaliscelik Fırat üniversıtesı hastanesinde Burçin hoca var çok güzel ılgılenıyor muayene ücretı 180 lira tavsıye ederım