Minikmucizemm24 Merhaba hanımlar şu an 26+1 iz ama ultrason da 27+3 çıktı kilosu 1200kusur dedi . Şeker yüklemesi yaptırmadım, şekerden dolayı iri olabilir mi diye suphelendim. Şeker yüklemesi yaptırmadan şeker varsa nasıl anlıyoruz belirtileri neler
polyanne Minikmucizemm24 28+3te gittiğimde 29+3 1350 gr çıktı ama Dr bişey demedi her şey yolunda dedi anlamadım bende 🤷♀️
Yagmur00 Minikmucizemm24 seker bebege kılo aldırıyor ve erken dogum riskini arttırır yor vr seker cocuga gecıyor ve dogunca seker hastası olarak dogu yor yaptırsaydınız keske onemlem alırdınız bastan
E-akalin Minikmucizemm24 şimdi ultrasondan geldik. 27+5 iz. 1384 gr ortalama 35 cm çıktı. Çok iyi dedi doktor. Yemeyi seviyor dedi😂
Minikmucizemm24 Yagmur00 şeker yüklemesi yaptırınca da ilerleyen zamanda çocuklar şeker hastası oluyor kaç kişiden duydum bu yüzden tereddüt ettim
busra5501 Minikmucizemm24 orada sana verilen şeker bir kutu kola içeriğindeki şeker kadar canım çok yalnış bilgi. Senin böle düşünmen için sıfır şeker besleniyor olman lazım.
marbling10 Minikmucizemm24 yok canım öyle bir şey olsa doktor yaptırır mı? 3 dilim baklava yersek aynı şekeri alıyoruz zaten.
meltemonen @Tugceayse 26 haftada kaç gramdı canım.. Benimki de biraz az sanki gramı 😏 26 haftada dün gittim 832 gramdı
Tugceayse meltemonen 27 haftaydı gittim 26 3 le uyumluydu 900 gramdu bakalım yarın tam 28 iziz bakalım ne kadar olmuş
UrasEgeBabysMom Minikmucizemm24 26+1’de tam 1 kiloydu ve doktorum yediklerime dikkat etmem gerektiğini, bebeğimin önden gittiğini söylemişti