Gamze_35_01 Annesed ben seni gibi oldum emziriyordum karnimdaki 3 aylik olana kadar verdim daha sonra sutum bozuldu doktor da kes demisti zaten
Zhra4242 Annesed Aynı benim gibi olmuşsun ama benim 7 yaşında kızım 3 yaşında oğlum var bende 15 gün geçikince yapmıştım testte çıktı insan şoku üstünden atamıyor evet şuan 33 haftalığım üzülme gelen rızkı ile geliyor gerçekten Allah büyük
Aylin2011 1elifff ben de bilmiyorum çok kararsızım bağlatma konusunda ama doktorum 5. Çocuğu istersen açma ihtimali yok dedi
Demetimufuk Annesed evet hem maddi hem manevi insan dusunmeden edemiyor ama bi yandan da haksizlik etmemek lazim ilk neyse sonda ayni sonucta
Aylin2011 Annesed evet canım 5 ve 7 yaşlarında iki kızım var 31 haftalık ikiz erkek bebeklerime hamileyim
Annesed 2inciannelik amin hepimizin 2 ile 3 arasında çok fark varmış yada biz 2. Planlı yaptik bu sürpriz oldu diye öyle geliyo hepimizin hakkında hayırlısı hepsini bağışlasın Allahım
Annesed Miniklimonum öyle bütün hayatım cocuk bakmaktan ibaret olacak bir kaç sene farkındayım ama annelik demek fedakarlık demek sagolun hepimizin yardımcısı olsun
Hayalllllll Annesed dört yasnda kızım üç yaSnda oglum bir yasnda kızım var ve ben pazartesi dordedogum yapicam 🙂🤷❤️
Merve_0109 Annesed Neden kendinizi suçluyorsunuz ki ne güzel 3 kere anne olacaksın hayırlısıyla bebeğin doğana kadar kızımda biraz daha büyür rabbim istemiş deme ki böyle olmasını kendinizi üzüp korkutmayın lutlef akışına bırakın ❤️