Bifat1 Merhaba dünyanın en güzel anneleri anne adayları 💕🌸 Bugün kontrolümüz vardı 20+1 haftalığız ve kilomuz 341 gram ben de 76.4 kg 💕 sizce nasıl ve Sizde durumlar nedir ? 💕
Busra2013 Bifat1 20 haftada benımde kontrolum var cok korkuyorum bebegım kılo almadı dıe acaba sızın kılonuz normalmı yanı bebegın kılosu haftasına gore normalmı 20 de kac kılo olması lazımkı
_Hayalim- Bifat1 bizimde bugün köntrölümüz vardi kızım 16+0 131gr ben 66.4 Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bifat1 Busra2013 bende tam bakmadım ama şu an happy momun bebekle ilgili verdiği bilgide 250-280 gr yazıyor ama bilmiyorum 💕
muges44 20+5de 415 grammış bu arada benimki🙂ayrıntılıya girmiştim ordan hatırladım. Doktor iyi demişti kilosuna haftasına göre
Bifat1 Esragnss helal olsun bu kadar zayıf kalmayı başarmak büyük başarı 💕😂 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕
muges44 Milasu Bana da az geldi ama doktor az diye bir yorum yapmadı. Devlet doktoru belkide ondan yapmadı yorum bilemedim😂😂 biz yinede protein ağırlıklı, bebişe kilo aldıracak şeyler yiyelim ben öyle yapmaya başladım
Esragnss Bifat1 teşekkür ederim 8 kilo aldım sadece şuanlık daha lırım herhalde biraz daha hayırlıaı olsun yinede hakkımızda saglıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza 🌸