Senademir04 Babydream adet tarihin ne peki merak ettim kaç haftalık görünüyor senin bebiş uygulamaya gore
Babydream Senademir04 kuzum adet tarihim 17 eylül 2 ay önce kürtaj olmuştum hala o bebeğimin bilgileri var. Ama 3-4 haftalık sanırım şuanki bebeğim çokta silik çıktı testim valla yarın gittiğimde öğrenicem işte bakalım inşallah bir sorun yoktur
Senademir04 Babydream AA benimde aynii ama seninde bı kaç günün var daha koyu testin benimki daha silik inşallah bir sorun olmaz benimde 1kaybim var Mart’ta olsaydı şimdi doğumum olcakti
Senademir04 Babydream https://imgyukle.com/i/knxfzo benimkide bu seninki gibi dün ilk idrarla yapmıştım aynı nerdeyse
Srhkmc Babydream Benimde böyle çıkmıştı bir gün sonra tekrar yaptım kıpkırmızı oldu 🤭 Bide ben gün ortasında yaptım ikisini de, sabah ilk idrarla yapmak daha kesin sonuç verirmiş🤔
Srhkmc Babydream İstersen yarın birde ilkle dene 🙈 Benimde birebir aynıydı normal bakmada fotoğraftaki gibiydi ama fotoğraf çekince yok oluyor gibi bende efekt kullanmıştım 😂 Nerdeyse aynı hikayemiz 🤭
Senademir04 Babydream bende aynı 9 haftalık düşük yaptım ama. Rabbim bize bu bebisleri nasip etti üzme canını bende tüp bebekle kavuştum
Babydream Srhkmc 🥰🥰 birde öyle deniyeyim belirgin bir testim olsun hatıra olarak saklamak istiyorum. İlk gebeliğimde de varla yok arası çıkmıştı, yarın zaten kan vericem bakalım ☺️
Babydream Senademir04 aynıı kzum bende 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum ilk adet görene kadar korundum sonra bıraktım zaten o ayda hamile kalmışım
Ranasamet Babydream var var bendede boylediiiii hayirli olsunnnn doktora gidip kan testi vermen lazim yinede