Nurerdogann Annişler merhaba, Nisan ayında 2,5 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu İle gebeliğin kürtaj İle sonlandırıldı. Şuan tekrar gebe kalmak istiyorum , gebe kalmayı nasıl daha kolaylaştırabilirim
Naazli Nurerdogann yumurtlama günlerinizi takip edin ve değerlendirin. Aklıma başka birşey gelmiyor. Zaten açıkcası şunu için bunu için şu pozisyon falan ben onlara çok inanmıyorum. Önemli olan yumurtlama dönemini kaçırmamanız
Belirlenmedi Nurerdogann merhaba cnm adetten 2 gün sonra sabah akşam soğan kürü uygulaya bilirsiniz İbrahim Saraçoğlu soğan kürüne bi bakım derim rabbim yardımcınız olsun
ozgei Nurerdogann stresi azaltın mümkünse kafanızdan atın onu düşünerek ilişkiye girmeyin gerisi gelir, ben 2 zorunlu kürtaj sonrası stresten aylarca hamile kalamadım 😔 tükenip pes ettiğim ay geldi oğlum, demek ki tek nedeni stresmiş🤷🏻♀️Doktorum da sürekli rahat ol diyordu
Babydream Nurerdogann kuzum sana umut olmak için yazmak istedim. Ağustos 26sında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Stres yapma derim kendini ona şartlama ve ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim hamile kalacağın günleri daha net bilirsin. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder ❤️