Nesli37 20haftalik gebeyim vajinal kasintim var peceteye sildigimde kus gozu kadar kan gordum bebekten mi geliyo diye korkuyorum ;(
Serap_35 Nesli37 direk hastaneye git riske atma 1 damla görünmeyecek kadar kanla bende düşük yaptım bekleme hiç Allah yardımcın olsun inşaAllah
Ceren01 Nesli37 büyük ihtimalle mantar enfeksiyonu olmuşsunuz ve kaşıdığınız içinde kanama olmuş olabilir aynı durumu bende yaşamıştım. Ama sz doktorunuza görünün mantar enfeksiyonu da bebeğe zararlı. Bize de haber verirsiniz
Nesli37 Bi damla bile degil kasintim oldugu icin gecen ay da olmustu doktora gitmistim hormonel demisti
busra5501 Nesli37 canım kaşımaktan tahriş etmişsindir bence içeriden mi geliyor takip et ama doktora git hem ilaç versin hem kanama var mı yokmu baksın
Nesli37 busra5501 cok kasidim bi damla geldi simdi gelmiyor gecen haftada geldi bi damla cok kasidim ne zaman peceteyi iceri dogru soksam geliyormu diye o zaman canim aciyor ama gelmiyor
busra5501 Nesli37 kaşıntı için ilaç kullanman lazım sürekli böyle dayanamazsınki mantar var büyük ihtimal
FatmaUnal Buyuk ihtimal mantardan tahris oluyo bendede var hamilelik oncesinden halada gecmedi 20 haftadayim dr ilac da vermiyo cok berbat bi durum
Nesli37 FatmaUnal benimde oyle sadece krem verdi cok sildigim zamanda kus gozu kadar kanıyor bebekten geliyor diye de korkuyorum ama ara ara kasindiginda cok sildigimde oluyor hep
busra5501 Nesli37 temiz tutun bol çamaşır değişin günlük ped kullanmayın. Belki ters gelecek ama ben saat başı değiştirmek üzere kağıt havlu koyuyorum onu çöpe atıyorum her wc ye gittiğimde genital organımı yıkıyorum kuruluyorum tekrar koyuyorum o şekilde akıntı ve kaşıntıdan kurtuldum haftada bir kez de travazol sürüyorum. 🌼
Nesli37 busra5501 bende deneyeyim oyle saatlerdir bakiyorum gelen bi kan yok zaten kuş gozu kadar yoktu
SLVR04 Benim de kronik mantarim var. Çok şükür bir süredir olmuyor ama olduğu zamanlarda sirkeli su ile yıkıyordum, aile hekimim tavsiye etmişti. Biraz yakıyor ama sirke iyi bir bakteri temizleyici.
Nesli37 SLVR04 benimde o kadar cok siliyorum ki peceteyle bi damla kan geldi bugun korktum da acaba bebegemi bi zarar verdi diye ☹