Busekayra 16 haftadayım bu bebiş bacakları açmıyor, resmen bağdaş kurmuş çekmiş karnına kadar. Haftaya tekrar hastene yollarıııı🥰🤭
Busra2013 Busekayra benımkıde oyleydı ve ole yaptıgı ıcın cıkıntı sureklı gozukuodu ben erkek dusunuodum 18 de bacaklarını actı😂kızmıs😂
Sedarda Busekayra https://www.hizliresim.com/ab01w1p Bizim halimize bakin🤣Dr baya bastirdi,salladi ama fayda yok oylece duruyor🤣
Busekayra Sbldgn 13 de erkek olabilir tahminim kordon da olabilir bacak arasında dedi. Hatta ultrasonda kordon bacak arasında duruyor. Şimdi bişey diyemem komple kapalı dedi
Sbldgn Busra2013 ayy bizimkinde sırtını dönüyo çıkıntı felanda göremiyoruz detaylıya kadar beklicez mecbur
Busra2013 Busekayra benım kendı doktorum 12 de erkek dedı ıste 16da %60 kız dedı gecen acıle gıtme. Gerektı ordakı doktor %100 kız dedı kendı doktoruma randevum pazartwsı ınsallah net bı sekılde kız oldugunu soylerde alısverıse baslarım
FatmaUnal Bizde 20 +1 olduk hala yok 1 dr kiz gibi 1 dr erkek gibi dedi cok merakdayim net gostermedi bi turlu
Busekayra FatmaUnal yani benimkide belirsizlik o yüzden daha kötü karmaşık kaldım bi doktorum erkek tahminim kordon da olabilir dedi diğeri kız gibi dedi bugün de kapattı bacakları 🥰
Busekayra Elifgoktug1 hareket var sağa sola dönüyor sırtını dönüyor ama bacakların Bağdatlı açılmıyor 😂