Beyzuska Merhabalar. 36.haftama girdim dun kontrolumde doktorum bebegimin dogum pozisyonunda oldugunu soyledi. Bu durumda bebek hep boyle kalir mi ters donme ihtimali var mi????
Esenburhan123 Beyzuska doktorum bebeklerden belli olmaz dedi bas aşağı olsa dahi kafası kanala yerleşmeyen bebekler var
Aminegul Beyzuska insallah dönmez canim. Bence yer azaldigi icin dönemez gibime geliyor son haftalarda. ben 29. Haftamda kontrole gittim basi yukarda dönmezse sezeryan olabilir dedi doktorum. Suan 32.Haftadayim insallah dönmüstür anlayamiyorumda neyi nerde diye.
Beyzuska Aminegul @Esenburhan123 Benim 5.aydan 7. Aya bas asagiydi baski yapiyordu 1 ay yan dondu. Dün de dogum pozisyonunu almış gorduk baski var ama merak ettim değişir mi diye. Gobek deliğinin ustunde sertlik var poposuymus zaten ben anlamistim ayaklari da sagimda bobreklerime vuruyor yan tarafimdan cikcak gibi oluyor. Cok tesekkur ederim kizlar bilgileriniz icin❤
muges44 Beyzuska Yaa benimde şuan aynı şekilde sağ böbreğimde ayakları var çiğniyo resmen🙂kafası sol kasığımda, arada da tam göbel deliği üstünde midemde bir şey sertleşiyo poposu gibi. Bu nasıl bir pozisyon ya😂😂
Aminegul Beyzuska insallah sag salim kucagina alirsin son haftalar stres yapiyor insan sağlicakla gelsin bebişler 🌸
Beyzuska muges44 ayni benimde oyle işte ayaklarini yandan tutcam nerdeyse. Bobregime baski yapiyormus doktorum sag tarafina yatma baski var dedi
muges44 Beyzuska Öyle mi oluyomuş bende sağa yatamıyorum zaten hep sol. Sağ dönünce aşırı rahatsız oluyorum eziyorum sanki onu orda öyle bir his. Acayip yanda hissediliyo ama ya
Beyzuska muges44 baskidan dolayi rahatsiz oluyorsundur belki canim. Evet asiri yanda ayaklari benim bebisin de 🥰 saglikla alalim kucaklarimiza yavrularımızı insallah
Nurklc38 Beyzuska Bende dün gittim 32 haftamdayım bebeğin rahimin ağzında fazla hareket etme yat bol bol iş yapma dedi erken doğumdan çok korkuyorum 🤦🏼♂️
Beyzuska Nurklc38 bende aylarca bisey yapmadim benimde erken dogum riskim vardi. Bi tek kisa kisa yürüyüşle nefes egzersizi yap dedi sadece bana da zamaninda gelsinler de bebislerimiz
Nurklc38 Beyzuska valla öyle deyince bende çok geçirdim ya umarım zamanında gelirler korku başladı bende de