biroglanannesii aysenurozk Of hamile kalmadan önce günde 2-3 kere içerdim . Hamile kaldım sigarayı bıraktım türk kahvesinden de soğudum 😂
Denizyildizii aysenurozk kahve tüketimi demir emilimini azalttığı için önerilmiyor. Direkt olarak bebeğe zararı yok. Ama demir eksikliği hamilelikte zararlı
dml33 aysenurozk 1 fincan kahve 1 tanede çay içersn günlük kafein orani yeterli demişti banada bana kalsa 2 3 icerimde😂
Berrycherry Doktorum bana her türlü kahve için haftada 2 demişti😊 2’yi geçtiğim zamanlar da oldu abartmadan🙈
meltemcanli biroglanannesii ben de öyleyim 🤍 sanırım türk kahvesi sevmiyomuşum ben sigarayla türk kahvesi seviyomuşum 🙈
Ilkayy aysenurozk şimdi Türk kahvesi içiyordum tam üstüne geldi 😂 günde 1 defa içebilirsin dedi doktorum
Deryaiso aysenurozk ben bu konuda biraz kötü örneğim bazen 2 bazen 3 içiyorum sodayla ama günlük kafein tüketimi 200mg olması gerekiyor dedi doktorum geçmesin sakın dedi
Zeytininannesi01 Hamile kaldığımdan beri hiç içemiyorum kahveyi midem bulanıyor😢önceden günlük içiyordum😄
biroglanannesii meltemcanli Tadı çok saçma geliyor şu an . İçersemde canım sigara istiyor o yüzden uzak duruyorum😂