ikiprensesannesii esmerrmm randevu alinmiyorki ona yani brn oyle biliyorm suan degistiyse bisey dyemem ama bebek oldgu icin oncelik sirasi oluyor ztn
Defne74 esmerrmm bunu dogunca hemen ypıyolar zaten canım yapmadılarsada dogum olan yerde var dımbenim gittgimde
iki_tospik_annesii esmerrmm Doğum Yaptığın hastane 1 hafta sonraya çağırıyor seni randevu almana gerek yok canım
Dilannn47 esmerrmm ben ilk doğumda yani 3 sene önce sabah 10.30 doğum yaptım öbürgün sabah taburcu olmadan yaptirmistik testi ondan birkaç hafta sonra gene istyolar onun içinde çocuk bölümünden randevu alcan gitcn cocuk doktoru sana sıra açacak
esmerrmm iki_tospik_annesii yk cnm baska hastaneye alin dedi . Halbukiayin 21indeydi randavu ozamana kadar yapılabilirdi
iki_tospik_annesii esmerrmm Özel mi devlet mi canım ? Başka hastaneden randevu bak o zmn canım şimdiden
esmerrmm iki_tospik_annesii devlet hastanesiydi . Bugun baska hastaneye cocuk hastaliklari bolumune randavu aldim hayirlisi bakalim
iki_tospik_annesii esmerrmm İyi yapmışsın cnm 🌸 hakkınızda hayırlsı olsun 🙏 benim oğlum ilkinde sağ kulaktan geçmişti sol kulaktan geçmemişti 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı p zmn ikisinden de geçmişti