Busecan35 Kizceler selam🌼 iç göstermeyen bir hamile tayti arıyorum..bir tane aldım külotlu çorap gibi çıktı çok fazla iç gösterdi anca evde giyebiliyorum..
Sblatc Busecan35 trendyolmilla nın fitilli taytları var. Hamilelik için karnı yok ama instagram da biri kullanıyordu memnun olduğunu söylüyodu yani. Hamileyken kullanıyordu
gunesveguney Busecan35 ben lc waıkıkı den alıyorum hamile olarak değil düz tayt olarak internetten alıyorum yüksek bel çok rahat ediyorum kiloluyum 5xl aldım çok rahat
Busecan35 Denizyildizii geçen AVM de girdim Penti den almak için deneme amaçlı ama sadece grisi kalmıştı 🥺
Denizyildizii Busecan35 internetten bakabilirsin istersen. Şuan üzerimde artik son günlerim bidaha giyemiycem diye çıkarmıyorum hiç 😂😂
gunesveguney Busecan35 internetten al canım ben internetten siparş verdim 2-3 günde geldi link atiyim bak 113 kiloyum ben 5xl aldım çoook rahat oldu https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Tayt/5519970/2073754
Ranasamet Ben suan 16 haftaligim benim karnim cabuk buyumeye basladi ama butun hamilelik taytlar gobusleri cok cok buyuk olanlar icin. Bana uygun bisey bulamadim henuz 🥺 yardim edin kizlarrrrr nerden baksam tayt bana gore
Busecan35 Ranasamet benim de öyle canım belden ayarlanan aldım bitane aslında çok iyi ama işte çorap gibi oldu ..
Kaderyusuf Ranasamet fitilli olanlar tam uygun olur sizin içinde trendyoldan isteyin pişman olmazsınız.
Kaderyusuf Busecan35 fitilli tayt var hiç iç göstermiyor 36 haftaya gireceğim onu kullanıyorum bayana esnek karnım hiç yokken almıştım halada oluyor baya uzun sürede gider. Bazen kayıyor sadece düzeltiyorum.
Busecan35 Kaderyusuf şuan 16 haftaligim 165 boy 68 kg..ama kalçalarım ve bacaklarım var baya..sizce fitillide kaç beden almaliyim
Kaderyusuf Busecan35 ben kiloluyum size göre baya üstelik kilom genelde basen bölgesinde 155 boy aldığım sırada 75 kg xl almıştım