muge1661 gunes123olarak peki şey olabilir mi canım adete yakın eğer hamilelik varsa çizgiler net çıkıyormuş. Senin kaç günün var adete belkide hamilesin kız 😍
gunes123olarak muge1661 6günüm var canım inşallah vardır ya koyulaşma var mı diye takip edicem umarım buay hepimizin olsunnn
Sedef3437 muge1661 benimde beyaz akıntım ve meme hassasiyeti var acaba psikolojik mi diyorum bu kadar kısa sürede, hayırlısı artık bekleyeceğiz
muge1661 Sedef3437 inşallah canım benim yumurtlamadan sonra çok kasık ağrım oldu geçti sonra. Şimdi ssdece hafif beyaz akıntı oldu, bu sabah strip test yaptım tabiki negatif😅 erken olduğunu bile bile yaptım işte merak bendekide. 3+1 uygulamaya göre.
esmanurky muge1661 yok bu ay yapmadım canım genelde hep gününde olunca biliyorum yumurtlama zamanımda da akıntım oluyor biliyordum yani 2 senedir deniyoruz sağlıklı gebelik olmadı bu ayda olmazsa diğer ay tüp bebek yaptıracağız zaten umudum da yok bu ay bilmiyorum ama 😅😅
muge1661 mhdmraa ben dayanamadım bu sabah şu ince strip testler var ya ondan yaptım negatif 😅 uygulamaya göre 3+1 erken dimi 😁
Sedef3437 muge1661 bende hiç yapmıyım o zaman çünkü 8 gün var adetime. İnşAllah hayırlı haberler alırız beraber seviniriz
muge1661 mhdmraa benimde 6 gün aynıyız hemen hemen canım inşallah varsır senin ben şimdi negatifi görünce dedim yok büyük ihtimalle.. yarın erken gebelik testi mi yapsam acaba
muge1661 Sedef3437 ay yok yapma sakın canım gerçekten şimdiden negatifi görmek daha beter bir his yaratıyor… ama işte dayanamıyoruz meraktan erkenden yapıyoruz… erken gebelik testi almamak için zor tutuyorum kendimi😅
muge1661 Ay kızlar adete 5 gün kaldı belirti melirti yok bu ayda foss çıktı… oysaki ovülasyon testi ile belirlemiştim günümü🥲 erken gebelik testi yapmamak için zor duruyorum.
Selda22 muge1661 benim de 9 gun var bendede hic bir belirti yok bende bu ay olmadigini dusunuyorum regli bekliyorum bakalim
funnymummy muge1661 adet günlerimiz aynı ben geçen ay umutlanmıştım sizle de konuşmuştuk olumsuzdu umarım bu ay olur isteyen herkesin ❣️Benimde adet öncesi hep belim ağrır 1 hafta önceden şimdi de ağrıyor başka birşey yok ama evde de testim var yapsam mı diye düşünüyorum olumsuz da çıkacak biliyorum bakalım
Rina Selda22 Benim de BAT a 8 gün kaldı. Böyle beklemesi de zormuş. Hepimiz iyi haberler alalım inşallah🙏🏻🍀
muge1661 mhdmraa kız salıya kadar sanki yüz yıl var 🥲 yaaa yarın sabah yapsak mı erken gebelik testi çıkmazsa zaten kesin yoktur.