Mehparesultan Arkadaşlar hem devlete hem özele gidiyorum 36 haftaligiz haftaya özeldeki doktorum çatı muayenesi yapacak doğumu tetikliyor mu ve doğumu devlette yapcam eğer catim normal doğuma mus ait değilse devletteki sezeryan randevusu verir mi
Kiki-riki Mehparesultan geçen hafta yaptırdım tetiklemedi bide iki cm açıklığım olmasına rağmen. Devlet hastanesi çatı uygunluğuna doğum esnasında bakıyo sen ve çocuğun riske girene kadar sezeryan a almıyor ne zmn bisiler ters giderse ozmn sezeryan
Elfglce Mehparesultan dogum baslamadan catın dar mı degl mı anlasılmıyor kı sancı esnasnda catı acılabılıyo cnku acılmaZsa ıste dar dıyolar oncesndeko muayene gereksız yanı benm ılk dogmda catı muayenesı yaptı Ozeldekı doktor eve geldgmde su gelmıstı mesela belkıde o muayene tetıkledı
bahtnurr1 Mehparesultan özelde hiç çatı yaptırma o zaman çünkü devlette de çatı yapacaktır doktorun oysa doğumu devlet düşünüyorsan. Doğumu tetikliyor galşba çatı sonrası açılma oldu diyenler olmuştu. Devlet ısrarla normal diyor bebekte pozisyon falan uygun değilse yani
Leylaakcay @Mehparesultan Devlette, Sezer yan, tarihi vermiyorlar çok istedim ama Hala, normal doğum diyorlar yarın. Benimde özel de randevum var, çatı muayene yapılacak Devlette, doğum yapıcağım
Mehparesultan Leylaakcay devletteki doktora sordum planlı sezeryan olursa kendim girerim dedi acil gelirsen kim varsa nöbette ı girer dedi en azından sezaryan derse özeldeki devletten gun alayim diye düşünmüştüm
Elfglce Mehparesultan acılma 1 cm falandı su gelınce hastaneye gttm sancm yoktu sunı verdıler o yzden evet normal dogm oldu
Mehparesultan bahtnurr1 devletteki bugün sordum doğum şeklim nasıl olur diye doğumda belli olur dedi bu sekild e giderse dedi
bahtnurr1 Mehparesultan benimki de en son 39 da konuşuruz doğum işini demişti 😂 2 gün sonra randevu var bakalım artık ne diyecek 36 olduk bişey der umarım. Normal derse çatı yaptırmıycam sezeryan istiyorum özele gidip gün alcam direk sezeryan için