busra5501 DerinMavii ben gece kan ilacı olarak fermat alıyorum hiç dokunmuyor canım. Sabah aç karnına tiroid içtiğim için gece aç karnına içiyorum demiri Çok şükür kabız isal falan yapardı kan hapları onuda yapmadı
ilknurum61 DerinMavii ay ben onu kullandım bağırsaklarımi bozdu resmen acillik oldum doktor kullanma bırak dedi balık yağı yazdı bana
Elcnbykckr Miniklimonum evet bende kullanıyorum sorun yaşamadım aksine icinde folik asit flaanda var epey vitaminli bir Demir ilacı. Ve düzenli kullanımda kan değerinde hemen fark ediyor Demir düzeyi. Saçlarıma özellikle çok iyi geldi. 3-4kutu bitirmişimdir
Miniklimonum Elcnbykckr evet çok doğru aynen bende aynı şekilde düşünüyorum hem Demir hem vitamin var :) yanında da İnnate folik asit ve Magnorm kullanıyorum ben
Esmabbrhan Bu ilaçları ilk doktorum yazmıştı kullandım bende de öyle yan etkileri oldu sonra başka doktora gittim onda kaldım hep ve kesinlikle hamilelikte tavsiye etmedii bende de kansızlık var ferrum verdi daha iyş oldm şurup tarzında yan etkisi de olmadı
Mevaninannesiii DerinMavii 😩😩aynı ben hem o saydığın yanetkiler hem de aşırı derecede ishal yaptı beni. Doktora gittim değiştirdi ilacı istersen sen de git canm
DerinMavii busra5501 kullanmıştım 6.ayda kramplarim var diye ama alerjik yaptı bıraktım hergun 1 tane soda içiyorum krampları engelliyor
Pambix DerinMavii ben oraferon kullanıyorum ama ben kan ilacımı hep yatmadan içtim birde öyle deneyin
Mrs-Turkk DerinMavii gyna ferro sanol beni o kadar kabız yapmıştı ki anlatamam direkt bıraktırdı doktorum şu an başka kullanıyorum devlet ödemiyor ücretli. Fakat cok rahatım
DerinMavii Mrs-Turkk aynen canım benide öyle ikinip duruyodum artjk cocuk cikicak saniyodum yani hshsh
Sedarda Fztnrvrd Bana da dokunmayan tek kan ilaci,digerlerini icince baş ağrısından kafami kaldiramiyorum halsizlik ve ishal olmam cabası😫Feramat hic bir yan etki yapmiyor şükür
Sevilss DerinMavii gyna öyle yapıyor ama ben tok karnına içiyorum aç denedim içemedim yada sabaha karşı tavelete giderken içip uyumaya devam ettim bir ara onu dene uykuda anlamıyon
DerinMavii Sevilss bana 1 ay çektirdi resmen bitsin kurtulayım dedim faydası da olmuştur tabi ama zararını hissettim bakalim gece ferrum denicrm nasıl olucak
Sevilss DerinMavii İçmeyince kanım düşüyor benim zaten 11 hiç geçemedim ve kanın düşük olursa bebeğe akılda zayıf oluyor az besleniyor ben de zor içiyorum başından beri hemde hatta 4 ay daha içicen dedi doğumdan sonra Dr