mihraveannesi Merhaba arkadaşlar süt içilmesi gerekiyor ama bı türlü sevipte içemiyorum bal falan katsam da içemiyorum ancak biraz kahve katabilirsem içiyorum benim gibi yapan var mi
Denizyildizii mihraveannesi cnm süt değilde yoğurt peynir kefir tüketmelisin. Feemente olduğu için onların tüketilmesi gerekiyor sütün tek başına pek faydası yok
MiniMiniKus mihraveannesi Nesquik ile deneyin belki içebilirsiniz Süt özellikle hamilelik sonrası dişler de hasar olusmaması için öneriliyor ama tüketemiyorsanız yogurt ayran peynir tüketin
Bebegim000 Bende içemiyorum zaten sevmezdim iyice tiksindim yoğurt bazen peynir ve sütlü tatlılar tüketmeye çalışıyorum bol bolda kefir içiyorum doktorum özellikle önerdi tansiyon düşüklüğüm çok fazlaydı tuzlu ayran kefir tüketiyorum. Sizde deneyin derim :))
ecemnas88 mihraveannesi bende süt içemiyorum doktorum onun yerine yoğurt ya da hiç tüketemiyorsan da içinde bol sütlü olan şeyler yememi önerdi bol sütlü kekler veya sütlü tatlılar gibi
Hikari Ben sütü çok seviyorum ama sizin gibi kahve ile içmek daha güzel geliyor kattığınız kahveyi kafeinsiz kahve olarak seçerseniz daha sağlıklı olur 🌸 yanına da muz yiyin mesela iyi gidiyor 🙃
Arzu3442 mihraveannesi mihraveannesi doktorum bana asla süt içmemem gerektiğini söyledi kendi cocuğuna dahi vermiyormuş onun yerine kefir yoğurt ye dedi
Busra2013 mihraveannesi malesef synı durumu yasıyorum ve bebege saglıklı gelen herseyı yıyemıyorum malesef kuruyemıs yıyemıyorum tatlı sevmıyorum sut mıdeme dokanıyor
mihraveannesi Busra2013 bende kuruyemiş ten tiksindim🥺 insaAllah sağsalim alırsın bebeğini kucağına 🤲💛