Busy Devlette doğum yapacak olup kontrole gidenler çatı muayenesini kaçıncı haftada yaptılar ? Çoğu yapmıyor doğumda bakıyor diyor ama o da sıkıntılı gibi 🥺
Yagmur00 Busy hayır canım bakıyorlar belli bı haftada hıc doguma giderken olurmu bakılmak canım mesala dıyor catın dar sen sezaryan ıste bu sebep ten sezaryan
Elfglce Busy catın dar hadı sezeryane alalım dıye bırsey aslında yok cnkı doğum kasılmasıyla bırlıkte orası dar olsa bıle acılabılıyo doktorlarm soyledklerı bu o yzden dogm baslamadan artk cogu doktor catı muayenesı yapmıyor
Busy Yagmur00 Bence de öyle olması gerekiyor.. yarın kontrolüm var 37 haftalığım. Merak ediyorum normal doğuma uygun muyum diye.. bakarlar inşallah
Defne0 Yagmur00 senin bu dediğin özel hastanede oluyor canım devlet hastanesinde çatın dar olsa bile normal doğum deniyorlar ben 39 haftalığım hala çatı muayenesi olmadım
Elfglce Yagmur00 sancı baslamadan catı darlıgını kestırmek yanlıs bısey sancıyla bırlkte acılabılıyo cnku bana doktpr boyle dedı o yzden yapmıyorz dogm oncesı catı muayenesı dedı
Elfglce Busy uygunsundur neden olmayasın kı son haftalarda catı muayenesı dogumu tetıklıyor haberın olsn ayrıca sancı baslamadan catın dar mı genıs mı bılemez kı doktor cnku dıyelm dar o sancıyla bırlıkte acılabılıyor ztn
Elfglce Busy sancı esnasnda bellı oluyo aynen catı muayenesı doktorların bıraz da sezeryan bahanesınden baska bsy degl cnku dogm sancısıyla ne kadar acılacak tahmın etmelerı mumkun degl bunu soyleyen doktor yanı