Sksksksks 2.doz aşıdan sonra adeti geciken oldumu 28ne 2.ci aşımı olmuştum 2.cü günü gecikmenın bugun normalde düzene binmişti adetim
Ceyduygu Sksksksks Genelde bu aşıdan sonra hamile kalan çokmuş öyle bir dedikodu var ne kadar doğru bilmiyorum 😀
Sksksksks Ceyduygu onu bende duydum ama ilaç felan kullandım canım mide rahatsızlıgı ıcın ondan sonrada eşimle bir kac gun değerlendirdik ama yumurtlamadan bir iki gün önceydı sonrada eşim ameliyat oldu varikoselden inşallah vardır 🤲
Glsh14 Ceyduygu bende bu ay biontech oldum sonrasinda hamile oldugumu ogrendim ne kadar baglantili bilmiyorum😊
Ceyduygu Sksksksks Benim ikinci gebeliğim de reglme iki üç gün kala hamile kalmıştım yani çok düşüktü yumurtlama ihtimali ama kaldım :) yumurtlama dönemi olmasa bile kalınabilir
Sksksksks sutlukahvee evet canım ben burda okudum genellıkle 2.ci doz aşıdan sonra hamıle oldugunu öğrenenlerı sinovic aşı içinde gecerli aynısı
Ceyduygu sutlukahvee Bir doktorun teorisi öyle,yıllarca çocuğu olmayan kadınların bile biontechten sonra çocuğu olmuş hatta biraz abartı gibi olacak ama yorumlar da menopozda olmasına rağmen hamile kalan kadinlarin yorumları vardı :))
Ceyduygu Sksksksks Bir doktorun teorisi öyle,yıllarca çocuğu olmayan kadınların bile biontechten sonra çocuğu olmuş hatta biraz abartı gibi olacak ama yorumlar da menopozda olmasına rağmen hamile kalan kadinlarin yorumları vardı :))
Sksksksks Merveikratanem umudum yokki canım göremezsem üzülürüm birde mide ilacı felan kullandım röntgen felan çektirdim 🤦♀️
Ceyduygu Glsh14 biz kadın doğumcu var nette soru cevap yapıyor adını şuan hatırlayamadım. O yıllarca çocuğu olmayan annelerin biontech vurulduktan sonra hamile kaldıklarını söylüyor 😀
Glsh14 Sksksksks Amin canim insallah sende hamissindir.ama benim normalde adet gunum daha yarin. ben belirtilerden suphelenince test yapma geregi duydum o sekilde ogrendim adetime 5 gun vardi ogrendigimde😊
Glsh14 Sksksksks adetime 6 gun kala kahverengi kanama oldu.adet oluyorum sandim ama devami gelmedi.sonrada gogus hassasiyetim olustu asiri derecede aciyor dokunamadim uclari bile sizliyordu o cok suphelendirdi beni