BuseArac gmzlpsln muayene için Alptekin beye gidiyorum çok çok iyi bir doktor. Bilgilendirmesi konuşması ilgilenmesi çok iyi. Devlette doğum yapacam ama arada sırada özele de gidiyorum 🥰 muayenesi 135 lira
Annesininbitanesi1 gmzlpsln ben gidiyorum yarında randevum var Etimesgut şubesi Alptekin hocaya canım
Mom54544 gmzlpsln Alptekin hoca takipliydim 33 hafta vede daha öncesinde tedavi de çok çok iyi bı Dr bebeğim biraz toparlansin yanına götüreceğim el öpmeye bekliyo bebeğimi 🤭
pusatmom35 Dr kadriye hanım a gitmistim çok sakin ağzından lafı duymak için ağzının dibine girmeniz lazım yani 1 kere gittim deneyimim bu yine de bilemiyorum
gmzlpsln BuseArac bu doktor hakknda iyi yorumlar var ama alptekn dr sincan subesinde heralde?keske daha yakinda olsaydi dusunmeden gderdim
Merveonay BuseArac bende ilk bebeğimi Alptekin’le bey ile kucağıma almıştım çok iyi doktor ama doğum paketleri çok zamlanmış o yüzden son zamanlar ve doğumu orada geri kalana başka bir hastane ve doktor arıyorum
duygu0693 gmzlpsln Ben orada doğum yapacağım Emine Gül hocaya gittim şuan iş sebebiyle Afyondayız 2-3 kere gittim biraz sert bir yapısı bar var ama ben sevdim
gmzlpsln duygu0693 diger ozel hastanelerebgore fiyati cok uygun.bende nden uygun acaba dusunmedum degl.uygun ariyorz bluncada supeleniyorz malesef:( yorumlarina baktim doktorn cokta olumlu seyler yazmamslar ya
duygu0693 gmzlpsln Yeni açıldığı için diye düşünüyorum bizim evimize çok yakın Pursaklar devlet hastanesinin karşısında oturuyoruz keşke devlet hastanesinde doğum açılsada orada yapsam çok temiz ve doktorları harika
Annesininbitanesi1 gmzlpsln evet ben 20 haftalıkken paket aldım canım 5500 ödedim sadece doğum için değil herşeyi kapsıyordu
gmzlpsln Annesininbitanesi1 pursaklarda bitane dktor var zaten oda emine guk savci.pek ii bisi yazmamslar ya
Annesininbitanesi1 gmzlpsln 5500 fiyat verildi kampanya var denilmişti istediğim doktorunda seçebildim