YeldaKarakolcuKk 28 haftadayım aşırı miğde yanmasından dolayı gaviscon kullanmaya başlıcam ama miğde bulantısı yapıp kusuyorum miğde yanmasını nasıl durdurulacak bilmiyorum 😬😬
Yaseminkaya YeldaKarakolcuKk Bana doktor onu verirken biseyler ye ve ic sonrasinda kesinlikle bsy yeme etkisini gosterene kdr. Valla ben nefes almadan direk yutuyodum uzaniyodum Allaha șükür geciyordu. Sende oyle yap nefss almadan yut telefonla ilgilen soluna yat Allahin izniylegecsr
KlncA YeldaKarakolcuKk aynı durumu yaşadım gaviscon şurup çok midemi bulandırıyor bir iki denedim olmadı 🙁 Rennie çiğneme tableti kullanıyorum gerekirse günde 2-3 tane
Ilaydaafra5 38+3 haftaligim bugune kadar hrseyi kullandim ama hicbisey fayda etmedi bunadim.artik dogurmak istiyorum 😑yinede bi doktoruna sor derim
YeldaKarakolcuKk Ilaydaafra5 siz son zamanlarınıza girmişsiniz allah kolaylık versin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
YeldaKarakolcuKk ZeykemKaya inşallah şuruptan miğdem kalkıyor artık birde naneli olduğu için hiç hazmetmiyorum o yüzden miğdem bulandı sanırım