Hilal_bebegi 26 günlük oldu bebegim ama okula giden oglum dan covit geldi şuan pozitifim ve cok morelım bozuk cok şükür büyük oglum atlattı inşallah bebegime bulaşmadan bende atlatırım cok dua edin lütfen canım annelerim ve anne adayların
Puding Hilal_bebegi inşallah hemencecik sağlığınıza kavuşursunuz üzüldüm ama korkmayın içinizi ferah tutun bir şey olamadan atlatırsınız Allah’ın izniyle 🤲🏻❤️
yamacinannesii Hilal_bebegi çok geçmiş olsun canım belirtilerin nelerdi acaba benim çok boğaz ağrım falan var acaba olabilir miyim
Gulsen4224 Hilal_bebegi İnşallah hemencecik atlatırsın cnm bende bugün öğrendim pozitifim zorlu birde miniklerle olunca daha kötü oluyor rabbim şifa versin 😞🤲🏻🤲🏻
Hilal_bebegi yamacinannesii valla canım öyle bir agrın oluyor ki vücüdünda sanki biri dövmüş atmiş bir kenara düşün parmaklarım bile cok agrıdı 2ci günü bogaz yanması ve öksürük başlıyor bugün 3günüm tat alamıyorum bide insan cok fazla terliyor daha sonra cok şiddetli bir üşüme geliyor gripten ten cok farklı yani ayırt edilebiliyor ama dedim gibi agır cok oluyor sırtın eklem yerlerin parmakların ayak bileklerini cok kötü bir hastalık Allah kimseye vermesin beni cok hırpaladı aşisız oldum için bide bünyemde zayıf sezaryen dan cıkalı 26 gün oldu vücüt zaten yorgundu yani beni baya etkiledi canım
Hilal_bebegi Gulsen4224 ay hemde nasıl zor bir süreç inşallah sende hemen atlatırsın canım Allah hepimize şifa versin