https://teachermommm.blogspot.com/?m=1 fotoğraflı anlatım için bloğa bakabilirsiniz 🤗
.
.
.
SEN GELDİN GÜNEŞİMİZ OLDUN(Doğum)
Sabahında doğum öncesi çekimlerimiz vardı. İçime doğmuş gibi her videoda erken mi geleceksin kızım diyip durmuşum. 🤗 O gün herşey normldi. Tüm gündelik işlerimi yapıp , hamilelik süreci boyunca olduğu gibi tırs tırs gezmistim 😍
Gece kayınvalideme oturmaya gittim. Kendimize güzel bir haber kahve yapıp muhabbet sohbet ederken ateş basmalarım başladı. O kadar alıştık ki benim ay doguruyorum bence geliyor demelerime 😍 ilk başta önemsemedim. Ama ateş basmadim sıklaşmaya başlayınca gidip acilde bir nst cektirelim dedim. Kayınvalidemle güle oynaya kendimle dalga gece gece aile gittim.🤦 Acil nst için kadın doğum bölümüne yönlendirdi. Orada nöbetçi ebe karnıma dokunduğu gibi sanırım yakındır gelmesi dedi. Hemen nst ye bağlandım. Veeeee 😍😍😍 sancılarım 100 leri görüyordu. Her ateş basması da sancim 100 oluyordu . Tam yarına şartları nst ye bağlı kaldım. Bittiğinde ebe hemen doktorumu aramamı doğumun yakın olduğunu soyledi. Nst sonucunu doktoruna yolladım. Hemen tüm eşyalarımı toplayıp hastahaneye gel özlem dedi 😍
O hastahanenin koridorlarında kayınvalidemle gülme krizine girip eşimi aradığım anı hic unutmam 😂 eşim tabi inanmadı . Çünkü malum tarih gece olmuş tarihler 1 Nisanı gösteriyordu 💁 neyse biz o halde hastahaneden çıktık . Kayınvalidem o şokla tüm kırmızı ışıklardan geçti 😂 eve geldik apar topar hazırladığımız eşyaları arabalara yükleyip hemen çıktık. Hastahaneye geldiğimizde ikinci şoku yedim 😂 bir tekerlekli sandalye beni bekliyordu. Bense bomba gibiydim. Ne gerek var sandalyeye dedim. Ama zorla oturttular 😂 muayene odasına geldik ve ebe alttan muayene Edip acilmam olup olmadığına bakacağını söyledi. Tabi ben korkudan titriyordum. Çünkü nerdeyse her yerde bununla ilgili çok çılgın yorumlar okumuştum . Çok acıyor vs gibi... Ama korktuğum gibi olmadı. Ebe baktı ve acilman 3cm dedi. Ayrıca nişanim gelmişti 😍 bana hemen doktorunu arayacağım istersen hemen ameliyata alabiliriz dedi. Ben sabahı beklemek istiyorum dedim . Çünkü bu sancıların sütün gelişini getikledigini duymuştum. Soktukları konuştum kıpırdamamak yatmak şartıyla aksi bir durum olmazsa bekleyelim dedi. Tabi ben durur muyum sabaha kadar hastahaneyi turladim. Yatmak bana göre değildi 💁 çok şükür bir sıkıntı olmadı. Sabah erkenden doktorum geldi. Sancılarının düzenli olduğunu bu yüzden hemen doğuna alacağını söyledi. Benim en büyük isteğim doktorunun eşiyle doğuma katılmasiydi. Eşide kadın doğum doktoruydu. 🤗 Bizim hikaye burada başladı. ❤️❤️❤️
Apar topar ameliyathaneye indik 😍 anestezi uzmanı Murat bey tüm aşamaları bana hem uyguladı hem anlattı . Zaten ikinci isteğim onun doğuma girmesiydi. Onun sayesinde hic endişe etmedim. Anestezi uygulanmış beni yatırmışlardı.😍
Sonra eşim geldi yanıma elimi tuttu ❤️ güzel kızımızın gelmesini beklemeye başladık.
Yaklaşık beş dakika sonra işte o an geldi 😍🤗❤️
Allah'ım onun sesini ilk duyduğumuz anın tarifi yok 🤗❤️
Hemen doktor kontrollerini yapmaya başladı.
O minik ayakları👣❤️
Kızım benim güzel kızım.. Sıcacıktın. Seninle ilk tanışmamız 🤗
.
.
Benim işlemlerin devam ederken kızımı ve eşimi dışarıya aldılar. Bundan sonraki süreci videolardan takip ettim 🤗 yukarıda rutin ölçümleri yapılmış ve giydirilmişti.
Şimdi sırada diğer aile bureyleriyle tanışma vakti 😍😍😍
Bundan sonrası üç kişilik ailemizi içerir 😍 yeniden aramıza hoşgeldin kızım ❤️