kbrklc34- Arkadaşlar merhaba. 37+1 haftalık hamileyim dün ilk kez alttan muayene oldum ve ister istemez kendimi kastım. Doktorum bana normal doğum için yapın müsait ama kendini çok kasıyorsun sen böyle bebeği çıkartamazsın doğumda bebeğin boynunu kırabilirsin dedi. Normal doğuma tek engel buymuş sizce olabilir mi böyle bişey? Hanginiz alttan muayenede kendini kasıp da geri çekmedi yani anlamadım
UralYlmz kbrklc34- saçmalık ya laflara bak kasiyorsan ve gerçekten de böyle bir şeye sebep olacak olsa bile bu böyle söylenmez ya 🤦🏻♀️
Betl kbrklc34- Ya daha önce hiç alttan muayene oldun mu bilmem ama kasman normal şuan sakın olmaya çalış o an utandin ister istemez ama doğumda çocuk çıksın da tüm hastane görsün orami kafasında oluyorsun 😄
Yazderyasi kbrklc34- herhalde evde tek başına doğurmayacaksın, doktor ebe yanında olacak, onların görevi süreci yönetmek müdahale etmek.. saçmalamış doktorun doğuma kalmış az vakit dediği şeye bak.. sezaryen işlerine geliyor çoğunun, hoop hadi sezaryene..
balbocegim27 kbrklc34- özele gidiyorsan buda bahanesi sezaryen için bende kastım ettim bi günde 10 kere muayene oldum hiç te böyle diyen olmadı tam tersine motive etti biliyorum rahatsız edici bi muayene ama yapmam lazım kendini rahat bırak elimi tut diye
Dilannn47 kbrklc34- vala 5 haftalık hamileyim ptesi günü alttan muayene yapmak istedi izin vermedim insan ister istemez korkuyor sıkma sen canını canım
hipregnancy kbrklc34- sezaryen yapmak istiyordur bahane ediyordur muhtemelen klasik bir durum maalesef
Bebegimibekliyoruz kbrklc34- benim halamın kızı kendini kastıgı için bebeğin kalbi durmuştu devlette doğum yaptı kalbi durunca acil sezaryene alındı
mucizebebek03 kbrklc34- 😂😂o muayenede herkes kasıyor cnm saçmalamış iyice ilk kızımda büyük bi imtihan oldu bana o kadar kastım ki canım yandı iki kızımı da normal aldım kucağıma ALLAH kısmet ederse bu da öyle olacak🥰🤗☺öyle bi sey olsaydı ben hayatta doguramazdim😂😂
darkparadise Bende alttan muayene olduğumda kendimi çok kasıyorum bacaklarımı açmak bile geriyor beni o yüzden normal doğum istemiyorum doğum anında da aynısı olabilir bacağımı tam açamam olur bişey diye belki doktor da yine aynısı olur diye demiştir
Eladeniz kbrklc34- saçmalamış bence Dr zaten ağrın olucak doğumda istesende kasamazsın kendini başka bi dr git bence