hakikitosunpasaa Tgcbbrdmr 30 dan sonra başladım bazı parçaları erken aldım sadece . Beşik bebek arabası kamerası vs pahalı parçaları erkenden aylara bölerek aldım
DeryaSekban Tgcbbrdmr ben 17 hafta olacağım yarın. 12. Haftadan sonra ilk hevesle bir kaç bir şey aldım tabiki. Birde bebek arabası işte telsiz bunları hep ailelerimiz alacağı için parça parça alıyorlar istediklerimizi sağolsular. Hatta 20. Hafta da annem burada olacak toplu bir e bebek alışverişi yapacağız. Stoklayarak değil net şeyleri. Zaten bir oda yapmayacağım ilk aşamada beşiğimiz kuzenimden gelecek. Komşdin alıyorum sadece. Yani diyeceğim kendimi maddiyat açısından zorlamamak adına parça parça gidiyoruz çünkü ben 2 ay önce işten çıkarıldım. Bu nedenle mecburen böyle bir yol izlemek gerekiyor 👼
ecemsmom Tgcbbrdmr sen 30-32 diyenlere bakma bence 25 ten sonra başla zor oluyor . Sürekli bişey çıkıyor . Ayrıca almadığın herşey zamlanıyor fiyatlar aynı kalmıyor
Esragnss Tgcbbrdmr ben 28. Haftamda bitirdim her şeyi günden güne pahalılaşıyor herşey oda kötü gerçekten aldığım bebek arabası ve yataga 500 lira daha eklenmil şaka gibi geliyor bazen çantmıda 29. Haftamda hazırlayıp koymuştum kenara
mom8327 hakikitosunpasaa bu stratejiyi bende kafada toparladım 20.haftadayım daha araba aldım bir de çevrenden hediye geliyor onlara da biraz fırsat bırakayım diyorum
hakikitosunpasaa Tgcbbrdmr Zorlanmadım izne de daha yeni ayrıldım zaten iş hayatımıda götürdüm bu haftaya kadar
caganin_annesi Ben 8. Haftada başlarım şu an 12 haftalık ama hala ne görsem sevsem alırım küçük küçük şeyleri. Şu çok erken başlamışsıncılar gelmeden gideyim, 32 hafta olmus daha iğne almadım diyenler valla ben 8 Aylık doğmuşum sabrım yok hemen olsun istiyorum 😂
AdenEva Tgcbbrdmr bence canınız ne zaman istiyorsa o zaman alın 💁🏻♀️😂 ben hiç kimseyi takmadım daha 8-9 haftalıkken zıbın vs alıyordum. 16. Haftada bebek odasını yaptım. Herşeyi son 1-2 ayda yapmak hem maddi olarak insanı zorlar hem de bedenen.
Tgcbbrdmr DeryaSekban bende çok yeniyim o yüzden erkenden almalı bilemedm minik şeyler alsam iyi olcak sanırım
2105_iyiki 14 haftalığım kullanışlı uygun bişi bulursam alıyorum covid var öyle çarşıya filan topluu alışverişe çıkamam trendyol indirimlerinden yada dışardayken uygun bişi gelrse alıyorum ufak ufak
ecemsmom Tgcbbrdmr hiç zararı yok indirimli gördüğün şeyleri al gitsin😂 ama tavsiyem detaylı ultrasondan sonra başla cinsiyet orda değişmesin 😂
Esragnss Tgcbbrdmr bide en sinir olduğun şey heves edip alıyosun yapıyorsun akraba kolu komşu ya daha çok erken falan diyor sakın aldırma kimseye 😃 erken erken nereye kadar inan 30 dan sonra bir anda herşey değişiyor ağırlaşıyorsun halsiz oluyorsun en iyisi hafiften kafan rahatken yapmak hem sonraya eksik birşey varmı yokmu diye kontrol ede ede gidersin 💃🏼
Handan_65 Tgcbbrdmr Ben 20 haftalik oldum kılık kıyafetini aldim bitti Kasım ayından itibarenden buyikleri alacam ve herseye inanılmaz derecede zam geliyor Ben hamileligimden beridir çalışmadım oyjzden eşim tek calisyir malum kiracı da olunca elimize toplu para gecmiyir bizde taksit taksit 😞 anca yetisiyiruz
Yamacin-Annesi Tgcbbrdmr 17 haftamda bebek arabası 20 haftamda beşiğini aldim şuan 24 haftaya doğru gidiyoruz 28 30 haftalardada kiyafet bakım ürünlerini alicam sonra yika ütüle yerleştir hastaneme cantamida 32 haftamda ayarlicam erkenden elimin altinda kalsin diye ve aldığım araba beşik hem kiz hem erkek için çünkü detaylida cinsiyetinin değiştiğini öğrendim iyikide kıyafet almamışım diyorum