Mavimm43 portakalcicegii naptin kiz lekenlemlerin devam ediyomj varsa bi gebelik testi yapsaydin bidaha koyulastimi bakalim benim yanimda yok olsa yapcaktim
portakalcicegii Mavimm43 yok lekelenmem durdur ara ara kasık agrım var. Test yaptım ama koyulaşma falan yok çok çok silik çıktı ben zor gördüm ama normal testti. Dün erken test yaptığımda daha belirgindi. Sen ne alemdesin
Mavimm43 portakalcicegii benimde hafif kasik agrim var bjrde belim agriyo tatlim gaz var uykusuzluk oyle
portakalcicegii Mavimm43 bendede tam tersi aşırı uyku hali var kafamı kaldıramıyorum. Ayy birde aşırı vajina kaşıntım başladı ya antibiyotiği bıraktım ondan mı ne
Mavimm43 portakalcicegii olabilir cok fazla akintim va benim seninki buyuk ihtimal heralde yerlesme kanamasoydi
Merveismail3 portakalcicegii pazartesiyi neden bekliyorsunuz kan sonucu icin mi? Direk Özele gitsenize
portakalcicegii Merveismail3 evet kan sonucu için bekliyorum. Özele gidince tekrar kan vermek istemiyorum.
Merveismail3 portakalcicegii siz bilirsiniz ama pazartesi aldığın zaman verdiğin zamandan cikicak değerin bugün verirsin 1 saat içinde alırsın yinede sen bilirsin hayırlısı olsun😍
Belguzar123 Mavimm43 dun bende yaptim ayni bu şekilde cikti evde test vardi uc tane yaptim ucundede vardi bugun ilk idarla yapayim dedim hic bişe cikmadi ☹️☹️Bilemedim ki
Belguzar123 Mavimm43 sorun da orda ya adet oldum ama sanirim ustune gördum cunku buay gec yumrtlama oldu tamam cikartmiştim aklimdan hamileliği ama teat boyle cikinca kafam cok arişti
Mavimm43 portakalcicegii benim daha sonuc cikmamis bende merak ediyom ogleden sonra cikcakmis bi test yapem koyulascakmi dedim baya koyulasmis betada artmistir diye dusunuyom senin lekelern devam ediyomu bugun tekrar ver bakam bi
portakalcicegii caganin_annesi adetim bir kaç gün geçsin diyorum Ya . Yada bilmiyorum kafam çok karıştı. Bugün pembe lekem geldi yine 😞
portakalcicegii Mavimm43 bende bugün test yaptım normal test ama çok koyu çıkmadı yine silik bir şekildeydi. Test için biraz beklicem ya adetim iyice geçsin öyle vercem. Bugün hafif pembe leke geldi başka birşey yok şimdilik
caganin_annesi portakalcicegii Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin. Betayı cuma verdin adetin geçmesine gerek yok eğer hamileysen şu an 200 lerde olması gerekli. İki günde %200 artar. Kimyasalsa zaten yükselmeden düşer.
Mavimm43 portakalcicegii cikmis kiz benjm sonuc saglik ocagindan ebe aradi 40 cikti yarin bidaha vericem bakalim 4 gunde artmismi