Merveee34 ilkgozagrimhavinim vermiyor diye biliyorum canım . Versede zaten benim verdiklerimi giydirmelerini isterim .bebek için 3 takım koydum .bez pamuk battaniye .kendim için de 3 takım koydum . Terlik olarak önü açık pamuklu ev terlikleri var onlardan koydum . Lohusa pedi havlu sezaryen kilodu ve emzirme sütyeni koydum .
lentil ilkgozagrimhavinim ayyy hadi gözün aydın cnm ya aklımdaydın hep naptın diye. Şükür almş kilo hemde 400 gr aferin akıllı bıdığa. En azndan ciğer geliştirici de vurulmuş oh küveze girmeden inşallah su süreci atlatırsın sağlıkla artık huzura erersin
ilkgozagrimhavinim lentil yani aşağı yukarı 400 gr ama çok yanıltıyor bence ultrasonlar. Doktorumda bunu bildiği için perinatolog ciğer geliştirici ihtimali olursa vurup hemen doğurtun yazmış rapora😅 oyüzden doktorum direk yaptırdı ilk dozu. Ve erken alıcaz bu bebişi dedi. İnşallah doğrudur kilosu kuzum. Sen naptın nasılsınız
lentil ilkgozagrimhavinim inşallah hata payı varsa bile eksik ölçtüğü içindir 500 gr daha fazladır inşallah. Benm şimdilik iyi gidiyor ama en son 31 de gitmiştim haftaya gidince göreceğiz bzim kız ne alemde. Valla merak ediyorum aslnda 5 haftadr bilmiyorz neler oluyor içerde :)
ilkgozagrimhavinim lentil senin kontrol 2 haftaya düşmedi mi canım? Benim 30dan beri haftada birdi hatta şimdi 3 günde bire düşürdü🤦🏼♀️
lentil ilkgozagrimhavinim yok ya 29 da gittim son muayeneye 31 de genel test sonuçlarını götürdüm sadece. 36 da gel dedi artık haftaya gidince göeeceğiz. Bazı doktorlar dediğin gibi yapıyormş ama benm doktor covidden dolayı elinde olsa doğuma gel artık diycek :) neyse sürekli görebiliyorsun bebişini. Bu arada her gittiğinde ücret ödüyor msn
ilkgozagrimhavinim lentil mecburen yakın takibe aldı kuzum. İnan zor geliyor banada bazen gitmek🤷🏼♀️ bugün ücret ödüyosam, bugünden itibaren 10 gün kontrol muayenesi sayılıyor ödemiyorum kuzum. Nst ye ödüyorum sadece. 10 gün dolunca tekrar ödüyorum
lentil ilkgozagrimhavinim neyse iyi bari hep ödemiyorsun. Evet ya bende dahiliye aile hekimi diyetisyen derken yoruldm gerçekten. Zor sürekli hastaneye gitmek neyse dayan cnm dayan 2 3 hafta daha
ilkgozagrimhavinim lentil ay zaten bi sağlıkla doğuralım şu bebeleri, burda pozitif paylaşıp 3 gece eğlence yapıcam😅