Ayaz_Kuzum Günaydın annişler🙋🏻♀️💛 Benim gibi sabah işe gidecekler burda mı? Zorlanıyor musunuz çalışınca?☺️
Ozzseda Ayaz_Kuzum 33.haftadayım artık sabahları kalkmak da zorlanıyorum bu hafta artık izine ayrılıyorum zaten 😊
Cemresra Ayaz_Kuzum 28+1 deyim masa bası calısmama ragmen zorlanıyorum ama yinede 36 yada 37. Haftaya kadar calismayı planlıyorum iznim dogumdan sonra ya aktarılsın dıye
mlsbtu Ayaz_Kuzum Evet bizde 22 haftalığız ama kızımla hergün okula gidip geliyoruz bide ilçeden ile geliyoruz günümüz hep yoğun geçiyor ☺️ kızımda doğmadan çalışmaya alıştı 😂
Durununannesi46 Ayaz_Kuzum 16+3 bizde her gün okula gidiyoruz kızımla😊 son birkaç gündür kötü oldum okulda. Bugün izinliyim gitmedim dinleniyorum evimde. Çalışmamak ne güzelmiş 😊
Ayaz_Kuzum Ozzseda MashaAllah yine iyi gitmissiniz bu zamana kdr☺️ Artik yavastan dinlenme zamaniniz💕
Ayaz_Kuzum Cemresra Bende gidebildigim yere kdr calismak istiyorum. Ama Biz daha Cok yeniyiz minik bir üzümüz, 8+2🥰 Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda🥰
Sekerfasulyesi Cemresra bende masa başı 29hafta artık sandalye de oturamıyorum karnım baya rahatsız ediyor
RabiaYZC9 Cemresra merhaba corona nedeniyle izinde olmanız gerekmiyor mu ben 24. Haftamda ayrıldım 32. Haftanın sonunda tekrar başlıycam çalışmaya ve nasıl olacak bilmiyorum 🤷♀️
Nisan4523 mlsbtu Ben de aynı durumdayım. 24.haftamıza gireceğiz yarın. Her gün köye okula gidip geliyoruz. Bakalım nereye kadar devam edebileceğiz
Ayaz_Kuzum Durununannesi46 MashaAllah size🥰 iyi yapmissiniz izin almakla dinlenin bi guzel miniginizle💕
Bahar_93 Durununannesi46 bende okul öncesi öğretmeniyim.15 haftalığız çok zorlanıyorum enerjim yok. 24. Haftada idari iznimiz var değil mi
Eminegezerr Ayaz_Kuzum Durununannesi46 hiç değil biliyor musun sürekli evde kalınca çok zorlanıyorsun 🙄 düşük tehlikemden dolayı evde kalmak zorundaydım çalışın kız çalışın 🥰
Misa34 Ayaz_Kuzum zorlaniyorum tabi zorlanlmazmi . ☹️ Annemde calisan biri kaynanam zaten hayirsiz . Kendi kendime oldugu kadar . Esimde hic yardmci olmuyo .
hakikitosunpasaa Ayaz_Kuzum Bir hafta oldu izne ayrılalı bende , insanlarla iç içe zaten virüs var, sabah kalkmak cabası , beslenmeyide istediğim gibi yürütemiyordum
newmomA 13 haftalığım; hekimim hem nöbet hem 8-9 saat ameliyatlar ama çalışırken zaman daha Hızlı geçiyo gibi 🙂
Gzm23 newmomA kesinlikle öyle Ben evdeyim zaman geçmek bilmiyorum ama çok isterdim bir doktor Yada öüretmen olmayı o zaman çok güxel olurdu yaa
SayeMom Ayaz_Kuzum masa başı çalışmama rağmen yoruluyorum valla 10 gündür raporluyum çalışmıyorum miss gibiymiş daha 21 haftalığım😄 cumartesi raporum bitiyor artık özlemedim değil ama 👍🏼
Ezgihnm Ayaz_Kuzum 24. Haftada idari izne ayrıldım. Virus varken bebisimi riske atamadım. İnsallah sıkıntısız bir süreç geçiririz hepimiz 🙏
Saara1401 Ezgihnm bu zaten hakkımız değil mi 24-32 arası idari izinli sayılacağız yani ayrılmak bizim tercihimiz olmuyor sanırım
Evlatask-57 Ezgihnm ben hamile kaldığından beri 19.haftaligim çok şükür idari izinliyim.is yerinizden Allah razı olsun virüs dolayosiyla idari izne cikariyo.Dogum izni kaçta başlıyor biz kabul etmesek sonrasında istesek iş yeri bunu kabul etme şansı oluyormu
Sumeyre Uyanmak falan zor oluyo ben ogretmenim ders sayimi azalttim cok skinti yok simdilik🙏 İsde zamn bereketli geciyo evde olunca miskin miskin yatasim geliyo.
Havvayy Ayaz_Kuzum dershane ye gidiyorum sınıf öğretmenliği mezunuyum bakalım bizde 14. Haftadayız uğraşıyoz çalışan bir anne olabilmek için🤦🏻♀️