Bianneadayiii Kızlar doğum iznimiz bitikten sonra aynı hekimden ya da başka hekimlerden üst üste kaç gün rapor alabiliriz ? Yada heyet raporu mu gerekli ? Daha önce bu şekilde rapor alabilen oldu mu, paylaşır mısınız.
Rainbow0126 Bianneadayiii Sözleşmeliyseniz heyet raporu almayın. Ben şu şekilde yapacağım nisanda iznim bitiyor iki kez 5 gün dilekçeyle isteğe bağlı mazeret izni kullanacağım. Kendi kadın doğum doktorum 10 gün veriyor rapor. Diğer doktorlardan da haftalık alacağım birkaç kez. Okulum da çok anlayışlı o konuda 1.5 ay çalıştım covid olduğu için derslere sokmadılar beni idarede çalıştım. İkinci dönemde süt izni vs kullanmama da izin verilecek.
anne_2 Bianneadayiii senelik toplam 40gün rapor hakkımız var ama bunu tek hekim tek seferde yazamıyor.1 hekim 10+10 iki defada toplam 20 gün rapor yazabiliyor. Yani 2 hekimden 10+10 şeklinde 40 günlük rapor alabilrisin. Bunun dışında birde heyet raporu var eğer alabilirsen 1aylık yazılıyor ve istediğin kadar alabiliyorsun ama her doktor yazmıyor tanıdık olmalı
Bianneadayiii Rainbow0126 isteğe bağlı mazeret izni nasıl oluyor ? Ben ücretsiz izne çıkacağım fakat alabildiğim kadar rapor almak istiyorum kendi doktorum 10 gün 10 gün iki kere veririm demişti, idare sorun çıkarmazsa ki idaremle konuştum yasal alma hakkınız varsa alabiliyorsanız alın dedi sorun yok dedi
Rainbow0126 Bianneadayiii ücretsiz izne çıkabiliyorsanız zaten sözleşmeli değilsinizdir anladığım kadarıyla? Sözleşmeli değilseniz ücretsiz izin yerine heyet almaya çalışın
Bianneadayiii Rainbow0126 sözleşmeliler doğum sonrası ücretsiz izin kullanamıyor mu iki yıla kadar ? Kadro uzasın önemli değil ben 3 ay ücretsiz izin kullanacağım ama alabildiğim kdar da normal rapor almak istiyorum
Rainbow0126 Bianneadayiii 657 ‘ye göre söylüyorum 5 yıl memur olarak çalışmazsanız ücretsiz izin kullanamazsınız. Sözleşmeli arkadaşım kullandı. Ama daha önce memurluk yaptığı için kullanabildi. Öğretmenlikte 5. Senenizi doldurmadan kullanamazsınız. Ben bu yıl kadroya geçip eş durumu yapacağım bu yüzden uzamaması için elimden geleni yapıyorum size de ondan dedim :)
Bianneadayiii balllkabagimm evet. Sizce nasıl yapmalıyım zaten ücretsiz izne çıkacağım heyet raporu alabilirsem bir aylık alsam iki ayda ücretsiz izin kullansam nasıl olur
Momydemet Bianneadayiii Farklı doktorlardan istediğiniz kadar heyet raporu alabilirsiniz. Benim doğumum Mart’ta. Dönemi zaten doğum izniyle kapatıyorum. Eylül’de heyet alacağım kaç gün verirlerse. Daha sonra farklı doktora gidip yine heyet alacağım ne kadar alabilirsem sonuna kadar direncem☺️ heyet alınca yerime ücretli gelebilir o yüzden başta heyetlerle baslicam ve sonrasında 5 erli aile hekiminden rapor alacağım. 2023 1.donemi de o şekilde kapatacağım. 2.doneme başlayacağım inşallah. Okula başladığımda bebeğim 11 aylık olacak inşallah ♥️
balllkabagimm Bianneadayiii kadroya geçiş süresinde uzama olabilir yanlış bilgi vermeyeyim yönetmenliği unuttum çünkü örneğim normal raporlar da kadroya geçişi uzatır demişlerdi iki üç gün raporum vardı sorun olmamıştı. Yönetmenliğe bakıp idarenize dilekçe ile bildirmeniz onların da ilçe milli eğitime bildirmesi gerek izin hakkınızı böylece kullanmış olursunuz. Yeni atanan bir öğretmen de hemen çıktı sadece başlama yaptı o kadar idareniz de sağlıklı bilgi verir
muallimehanimmom5 Bianneadayiii heyet raporu almak çok basit bir durum değil ciddi bir rahatsızlık olması lazım cünkü birden fazla uzman doktor imzası ile alınıyor diye biliyorum ama ücretsiz izin sözleşmeli olsa da olmasa da doğum sonrası alınıyor süre olarak 3 ay diye duydum en az ama tam bilgi sahibi değilim
Momydemet Bianneadayiii Evet benim okuldaki arkadaşlarımdan 2 kez heyet alıp devamını normal doktor ve ailem hekimi raporlarıyla tamamlayanlar oldu
ezk210718 Ayse254 hocam sözleşmeli ogretmen misiniz? Benim de izinlerim mayisin ortasinda bitiyor son 1,5 ay icin heyet raporu almak istiyorm nasil olacak bilmiyorm sözleşmeliyim
Bianneadayiii Ayse254 sözleşmeli misiniz ? Nasıl aldınız heyet raporunu ? Okulun bulunduğu ilden mi almak gerekiyor ?
Bianneadayiii Momydemet sözleşmeli misiniz ? Heyet raporunu nasıl aldınız ? 7 gün rapor üzeri alındığında %25 kesinti oluyor maaştan diye duydum konu hakkında bilginiz var mı ?
seval08 Momydemet heyet raporunu her doktor vermiyor ama hem toplamda 40 gün olmalı sanırım iki defa 40 günlük rapor olabiliyor mu???
Ayse254 ezk210718 yok hocam ben kadroluyum sizde nasıl oluyor tam bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Ayse254 Bianneadayiii yok kadroluyum benim heyet raporu hamilelik döneminde alındı doktor zaten kendi ilimdeydi istedim verdi önce 10 10 normal rapor verdi sonra 30 günlük heyet verdi